Strandterrasserne

Kapitalforvalteren Aberdeen Standard Investments opfører i samarbejde med entreprenørfirmaet 5E boligbyggeriet Strandterrasserne med 55 boliger beliggende ud til den kommende strandpromenade.
Byggeriet Strandterrasserne er tegnet af arkitektfirmaet COBE og har fået sit navn pga. den trappelignende struktur, hvor etagehøjden trinvis varierer fra stuen til 6. etage. Det gør det muligt at etablere tagterrasser til størstedelen af boligerne, mens boligerne i stueplan har adgang til terrasse på terræn. 

Bebyggelsen er på 5.780 m2 og kommer til at rumme 55 boliger fordelt mellem ejerlejligheder og rækkehuse i to etager samt penthouselejligheder med store private terrasser med havudsigt. Derudover etableres 2.000 m2 parkeringskælder, hvorfra der vil blive installeret elevatorer, der leder direkte til lejlighedernes fordøre. 

Byggeriet ligger på to af siderne ud til kommende almindinger, mens selve gårdarealet ligger ud til den kommende strandpromenade og strandengen. Både farve og materialevalg er inspireret af den nærliggende strands grålige og sandfarvede toner, og strandengens vegetation bringes ligeledes ind i gårdrummet.  

Aberdeen Standard Investments har overtaget byggefeltet fra Casa Nord, som forinden har samarbejdet med COBE om at tegne byggeriet.  

Aberdeen forventer, at byggeriet er indflytningsklart i begyndelsen af 2020.

Kontakt
Er du interesseret i en bolig i byggeriet Strandterrasserne, kan ejendomsmægler Danbolig kontaktes:

Danbolig Køge: Søren Jagd Lauritsen, tlf.: 56 66 20 00, mail: soeren.lauritsen@danbolig.dk

Danbolig Projektsalg: Niels Hald, tlf.: 32 83 06 10, mail: projektsalg.kk@danbolig.dk