Neptunus

Lejelejligheder i to bofællesskaber for hhv. 30+ og 60+
SH4-2

Kreativitet, deleøkonomi og fællesskab

Neptunus er tegnet og udtænkt med vægt på værdier som kreativitet, deleøkonomi og fællesskab, og består af lejeboliger delt op i to typer boligfællesskaber.

Det ene boligfællesskab er skabt til nystartede børnefamilier på omkring 30+, der søger fællesskabet med andre børnefamilier og et trygt gårdmiljø, hvor børnene kan lege.

Det andet boligfællesskab hedder 60+, og er ligeledes udformet med henblik på at skabe et trygt fællesskab, hvor man kender sine naboer, mødes til fælles arrangementer og samtidig nyder komforten i en nem og moderne lejlighed.

De to boligfællesskaber får adgang til en fælles tagterrasse samt hver deres fælleshus, hvor beboerne kan mødes til fællesspisning og andre hyggestunder og styrke det spirende naboskab.

Neptunus stærke fællesskabsfølelse skabes i ejendommens værkstedsfællesskab, som kan tiltrække mennesker fra hele Søndre Kyst kvarteret. Det sociale værkstedsfællesskab er placeret i en udadvendt stueetage, som inviterer til fælles projekter, men som også indeholder flere små erhvervslejemål til enkeltmandsvirksomheder, der kan tiltrække gæster på promenadeture i Køges nye havnebydel.

Neptunus ventes indflytningsklar i efteråret 2026.

Soendre Kyst Aerial Nord Web

Inspireret af Køges søfartshistorie

PensionDanmark er bygherren bag Neptunus, som er én af i alt fem karréer beliggende yderst på Søndre Havn. Alle fem karréer er opkaldt efter linjeskibe fra de berygtede søslag i Køge Bugt.

Kontakt for boligsøgende

Er du interesseret i at leje en bolig i Neptunus? Skriv dig op til nyhedsbrevet fra Søndre Kyst eller kontakt LokalBolig Køge og bliv skrevet op på en interesseliste.

Skriv dig op til nyheder fra Søndre Kyst her
LokalBolig Køge Butik
LokalBolig Køge
Torvebyen 9, 4600 Køge koege@lokalbolig.dk Tlf. 56 63 03 39 / 26 14 03 39
Hvor finder jeg