Strandparken (2)

Færdigbygget boligkarré med lejeboliger – heriblandt ældrevenlige.
Strandparken II

Indflyttet i januar 2020

Strandparken består af to byggerier, hvor det første blev taget i brug i sommeren 2018, og denne anden karré er overtaget af lejerne i december 2019 og januar 2020. Der er imidlertid fortsat ledige boliger.

Byggeriet er opført af Calum for DADES og er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects. Der er lagt vægt på høj kvalitet i design og materialevalg – og rummelige, funktionelle lejligheder med optimale forhold for lys og udsyn til den fredede strandeng og Køge Bugt. 

Karréen rummer 64 lejelejligheder på mellem 64 og 107 m2 fordelt på to til fire værelser. Udvalget af forskellige lejlighedsstørrelser skal dække behov hos både familier, unge og ældre - og enkelte af lejlighederne indrettet med særlig fokus på at være ældrevenlige.

Læs mere om det samlede projekt Strandparken og se ledige boliger på www.strandparken4600.dk.

Stue Strandparken 2 (1)

Fortsat udlejning af boliger

Lejlighederne i Strandparken er opført i lyse materialer med fokus på kvalitet og design. Der er grebsfrie køkkener i hvide elementer, med mørke overflader. Der er lejlighederne på 2, 3 og 4 værelser.

Priserne varierer fra 10.750 kr. til 13.950 kr.

Besøg projektet: Der er mulighed for at booke en fremvisning i Strandparken ved at skrive til boligudlejning@newsec.dk. Du kan også få mere information på projektets hjemmeside.

Indflytning: Karréen er indflyttet, men der er fortsat ledige boliger.

Boliger egnet til: Familier, unge og ældre. Enkelte af lejlighederne bliver indrettet med særlig fokus på at være ældrevenlige.

Boligtyper: Lejelejligheder.

Arkitekt: Schmidt Hammer Lassen Architects

Kontakt for boligsøgende

Strandparken består af to færdige boligkarréer, og det er stadig muligt at få en lejebolig.

Er du interesseret i en lejebolig i Strandparken, kan du skrive til Newsec, som administrerer udlejningen.

Læs om det første byggeri til Strandparken her.

Hvor finder jeg