Strandparken (2)

Færdigbygget boligkarré med lejeboliger – heriblandt ældrevenlige.
Strandparken 2 Med Gårdrum Og Kunst

Indflyttet i januar 2020

Strandparken består af to byggerier, hvor det første blev taget i brug i sommeren 2018, og denne anden karré blev overtaget af lejerne i december 2019 og januar 2020.

Byggeriet er opført af Calum for DADES. Der er lagt vægt på høj kvalitet i design og materialevalg – og rummelige, funktionelle lejligheder med optimale forhold for lys og udsyn til den fredede strandeng og Køge Bugt. 

De 64 lejelejligheder er på mellem 64 og 107 m2 og på 2-4 værelser. Enkelte af lejlighederne er indrettet med særlig fokus på at være ældrevenlige.

I porten ind mod gårdrummet ses et stort kunstværk af Christian Schmidt-Rasmussen. 

Læs om det første byggeri i Strandparken her. Se også hjemmesiden for det samlede lejeboligprojekt Strandparken: www.strandparken4600.dk.

Stue Strandparken 2 (1)

Interesseliste til genudlejning

Lejlighederne i Strandparken er opført i lyse materialer med fokus på kvalitet og design. Der er lejligheder på 2, 3 og 4 værelser.

Priserne varierer fra 10.750 kr. til 13.950 kr.

Interesseliste: Strandparken er fuldt udlejet, men man kan skrive sig op med henblik på genudlejning af boliger på www.venteliste.newsec.dk.

Indflytning: Karréen er indflyttet i januar 2020.

Boliger egnet til: Familier, unge og ældre. Enkelte af lejlighederne bliver indrettet med særlig fokus på at være ældrevenlige.

Boligtyper: Lejelejligheder.

Arkitekt: Schmidt Hammer Lassen Architects

Hvor finder jeg