Strandparken (1)

Færdigbygget boligkarré med lejeboliger ud til strandengen.
Strandparken 1 med gårdmiljø og udsigt

Indflyttet i 2018

Strandparken består af to byggerier, og dette første byggeri blev færdigt i sommeren 2018, hvor lejerne flyttede ind. Det andet byggeri blev indflyttet i januar 2020.

AG Gruppen har som udvikler og totalentreprenør for DADES opført byggeriet med 65 lejeboliger beliggende i første række til Køges strandeng. Arkitektfirmaet Juul og Frost har stået for udformningen af boligbyggeriet, der særligt har fokus på samspillet med de naturskønne omgivelser.

Lejlighederne er indrettet med fokus på optimale lys- og udsigtsforhold, og er alle udstyret med altan. Størrelsen på boligerne varierer fra 63 – 127 m2, og byggeriet har parkeringskælder.

Læs om det andet byggeri i Strandparken her. Læs også om det samlede projekt Strandparken og se ledige boliger på www.strandparken4600.dk.

Stue Strandparken 2 (1)

Interesseliste til genudlejning

Lejlighederne i Strandparken er opført i lyse materialer med fokus på kvalitet og design. Der er lejligheder på 2, 3 og 4 værelser.

Priserne varierer fra 10.750 kr. til 13.950 kr.

Interesseliste: Strandparken er fuldt udlejet, men man kan skrive sig op med henblik på genudlejning af boliger på www.venteliste.newsec.dk.

Indflytning: Karréen er indflyttet i 2018.

Boliger egnet til: Familier, unge og ældre.

Boligtyper: Lejelejligheder.

Arkitekt: Juul & Frost

Hvor finder jeg