Skibet og Broen

Familielejeboliger og et boligfællesskab for gruppen 50+
Side5 5 Recovered Lowres 16 9

Skibet og Broen

PensionDanmark opfører 80 bæredygtighedscertificerede boliger fordelt på familielejeboliger og et boligfællesskab for gruppen 50+.

Boligfællesskabet Broen henvender sig til alle over 50, som ønsker at være en del af et hverdagsfællesskab, hvor man har sin egen private lejlighed og deler et stort fælles køkken-alrum, tagterrasse, værksted og andre fælles faciliteter.

Byggeriet Skibet og Broen er bæredygtigt og forventes certificeret til DGNB Guld. Det fik i 2018 Byudviklingsprisen og er unikt ved, at det henvender sig til forskellige aldersgrupper i samme karré.

Skibet Lejlighed Beskåret

Udlejning af boliger er i gang

Skibet rummer 80 bæredygtighedscertificerede boliger fordelt på 51 familielejeboliger og 29 boliger i et boligfællesskab for gruppen 50+.

Lejen varierer fra 7.500 til 16.800 kr. pr. måned.

Åbent hus: Hver søndag kl. 12-13 på Søndre Molevej 8K st., 4600 Køge

Indflytning fra: April 2020

Boliger egnet til: Alle familietyper - Broen er for 50+

Boligtyper: Lejelejligheder

Arkitekt: Tegnestuen Vandkunsten

Kontakt for boligsøgende

Hvis du er interesseret i at leje en bolig i Skibet, kan du kontakte DEAS, som administrerer udlejningen for PensionDanmark.

Er du interesseret i at blive en del af bofællesskabet Broen, som er en del af Skibet, kan du benytte denne ansøgningsformular.

DEAS Hovedsæde
Kontakt DEAS på: koegekyst@deas.dk Tlf. 70 30 22 10
Broen Fællesrum

Værdiprogram for Broen

Værdiprogrammet for bofællesskabet Broen er udviklet i samarbejde mellem PensionDanmark og Realdania med rådgivning fra Køge Kyst, Vandkunsten og Enemærke & Petersen, faciliteret af COWI.

Hvor finder jeg