Skibet og Broen

Familielejeboliger og et boligfællesskab for gruppen 50+
Side5 5 Recovered Lowres 16 9

Skibet og Broen

PensionDanmark har opført Skibet og Broen med 80 lejeboliger fordelt på 51 familielejeboliger og 29 lejeboliger i et boligfællesskab for gruppen 50+. Der er kun én ledig bolig tilbage i Broen.

Boligfællesskabet Broen henvender sig til alle over 50, som ønsker at være en del af et hverdagsfællesskab, hvor man har sin egen private lejlighed og deler et stort fælles køkken-alrum, tagterrasse, værksted og andre fælles faciliteter.

Byggeriet Skibet og Broen er præcertificeret til DGNB Guld (bæredygtighedscertificering). Det fik i 2018 Byudviklingsprisen og er unikt ved, at det henvender sig til forskellige aldersgrupper i samme karré.

Skibet Lejlighed Beskåret

Fuldt udlejet - men mulighed for genudlejning

Familielejeboligerne i "Skibet" og bofællesskabet for 50+ i Broen er fuldt udlejet fra projektets side, men der kan være mulighed for genudlejning, hvis en beboer fraflytter. Man kan fortsat holde øje med ledige boliger i Broen på PensionDanmarks side om bofællesskabet

Interesseliste - Skibet: Det er muligt at skrive sig på en interesseliste for genudlejning af lejligheder i Skibet - kontakt LokalBolig Køge.

Indflyttet fra: Slutningen af marts 2020

Arkitekt: Tegnestuen Vandkunsten

Kontakt for boligsøgende

Boligerne i Skibet og Broen er fuldt udlejet fra projektets side, men du kan kontakte LokalBolig Køge for at blive skrevet på en interesseliste for genudlejning.

LokalBolig Køge Butik
LokalBolig Køge
Torvebyen 9, 4600 Køge koege@lokalbolig.dk Tlf. 56 63 03 39
Broen Fællesrum

Værdiprogram for Broen

Værdiprogrammet for bofællesskabet Broen er udviklet i samarbejde mellem PensionDanmark og Realdania med rådgivning fra Køge Kyst, Vandkunsten og Enemærke & Petersen, faciliteret af COWI.

Hvor finder jeg