Skibet og Broen

Familielejeboliger og et boligfællesskab for gruppen 50+
Side5 5 Recovered Lowres 16 9

Skibet og Broen

PensionDanmark har opført Skibet og Broen med 80 lejeboliger fordelt på 51 familielejeboliger og 29 lejeboliger i et boligfællesskab for gruppen 50+. Der er kun én ledig bolig tilbage i Broen.

Boligfællesskabet Broen henvender sig til alle over 50, som ønsker at være en del af et hverdagsfællesskab, hvor man har sin egen private lejlighed og deler et stort fælles køkken-alrum, tagterrasse, værksted og andre fælles faciliteter.

Byggeriet Skibet og Broen er præcertificeret til DGNB Guld (bæredygtighedscertificering). Det fik i 2018 Byudviklingsprisen og er unikt ved, at det henvender sig til forskellige aldersgrupper i samme karré.

Skibet Lejlighed Beskåret

Udlejning af boliger i Broen

Familielejeboligerne i "Skibet" er nu fuldt udlejet, mens der fortsat er én ledig bolig i boligfællesskabet "Broen".

Lejen varierer fra 7.500 til 16.800 kr. pr. måned.

Personlige fremvisninger - Broen: Det er muligt at få en personlig fremvisning, hvis man er interesseret i en bolig i Broen. Kontakt LokalBolig Køge. Se også projektets hjemmeside for mulighederne.

Interesseliste - Skibet: Det er muligt at skrive sig på en interesseliste for genudlejning af lejligheder i Skibet - kontakt LokalBolig Køge.

Indflyttet fra: Slutningen Marts 2020

Arkitekt: Tegnestuen Vandkunsten

Kontakt for boligsøgende

Familielejeboligerne i Skibet er fuldt udlejet, men du kan kontakte LokalBolig Køge for at blive skrevet på en interesseliste for genudlejning.

Er du interesseret i at blive en del af Broen, kan du ligeledes kontakte LokalBolig Køge, som formidler de resterende lejligheder i boligfællesskabet for 50+.

LokalBolig Køge Butik
LokalBolig Køge
Torvebyen 9, 4600 Køge koege@lokalbolig.dk Tlf. 56 63 03 39
Broen Fællesrum

Værdiprogram for Broen

Værdiprogrammet for bofællesskabet Broen er udviklet i samarbejde mellem PensionDanmark og Realdania med rådgivning fra Køge Kyst, Vandkunsten og Enemærke & Petersen, faciliteret af COWI.

Hvor finder jeg