Indkøb og shopping

Stationsområdet Med HM

Historisk købstad med nyt handelsstrøg ved Stationen

I mange år har Køge været en hyggelig by at handle i. Hjertet i byen er Danmarks største provinstorv, hvor du kan komme til torvedag hver onsdag og lørdag – en tradition, der rækker 700 år tilbage i tiden. Køge er den første by i landet, der er kåret til Årets Handelsby to gange – i 2010 og 2016.

Køge har tidligere vundet prisen som Årets Handelsby, og da Strædet åbnede i 2017, som en del af Køge Kyst-projektet, fik byen endnu flere spændende butikker.

Rådhusstræde - eller bare 'Strædet' - byder på 40 butikker, caféer og restauranter – og en biograf med hele seks sale. Dagligvarerne kan indkøbes i Irma, Fakta og en række spændende detailbutikker.

Taghave Fra Vandring
DSF1967

Strædets arkitektur er tilpasset den historiske bykerne og tilført oplevelser i form af grønne taghaver, hvor man kan slappe af, lege eller dyrke motion.

Tag bilen og parker på en af de nærliggende parkeringspladser eller hop på et S-tog og blive kørt næsten lige til døren. Strædet ligger nemlig ved Køge Station og lige midt i den charmerende, historiske købstad. 

 

Læs mere om bymidten