Byggeri og anlæg

Find information om Køge Kysts egne bygge- og anlægsaktiviteter i Køge Kyst - og blive guidet videre til løbende information om, hvad der rører sig i området.
Se på kortet, hvor vi arbejder lige nu. Før musen hen over eller klik på ikonerne med gravkøerne og find mere information.
Hvor finder jeg

Aktuelle anlægsarbejder

Søndre Havn Jordbunker Beskåret Til Kort
Midlertidig opbevaring af jord ved Strandkvanen

Uforurenet jord fra SH4 opbevares midlertidigt.

Sandfodring
Information om sandbunker på Søndre Havn

Sandbunker ved Den Maritime Halvø.

Ivar Huitfeldtsvej set fra Å-grunden Pressefoto
Færdiggørelse af Ivar Huitfeldtsvej

Finish med bl.a. hegn, beplantning og belysning.

Dronefoto Søndre Havn 2020 Web Rune Pedersen
Jordoprensning på Søndre Havn

Første etape 2020-21 og anden etape i 2022.

Arbejde med alminding - april 2021
Almindinger anlægges

Søndre Havns grønne byrum med klimasikring.

DSC8560.ARW.P
Engkanten

Engkanten beplantes fra sensommeren 2021.

Trafikkort Normal Card
Trafikændringer på Søndre Havn

April 2022 ophæves ensretningen af Østre Havnevej. 

Gravko Med Kystengen I Baggrunden

Generel information til beboere og naboer

Byggegener

Det kan desværre ikke undgås, at du som nabo til byggepladserne kan opleve støj, vibrationer, støv, tung trafik og andre gener. Vi gør vores bedste for at minimere generne for beboere på og ved Søndre Havn ved at koordinere byggepladsaktiviteterne og ved kontraktligt at forpligte bygherrerne til at overholde alle gældende regler i forbindelse med byggeriet.

Spørg os

Vi holder med jævne mellemrum informationsmøder for alle naboer og interesserede, hvor vi blandt andet fortæller om de aktuelle aktiviteter og om vores egne byggemodningsaktiviteter.

Har du spørgsmål til byudviklingen af Søndre Havn, er du velkommen til at kontakte os. Send en mail til kontakt@koegekyst.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Målinger

Hos Køge Kommune kan du se væsentlige planer og aktuelle måleresultater i relation til de byggerier, der er i gang på Søndre Havn. Der er nem adgang til oplysningerne på hjemmesiden BygKøge.

Rådgivning

Er du bekymret for, at dit hus har fået skade som følge af byggerierne på Søndre Havn. Så har du mulighed for at få gratis uvildig rådgivning hos en erfaren rådgiver i firmaet EBAS. Køge Kyst har indgået en aftale med EBAS om en gratis hotline til naboer til byggerierne.

Du kan kontakte EBAS på mail kundesupport@ebas.dk eller tlf.: 72 22 65 75 i tidsrummene mandag–torsdag kl. 10.00–16.00 og fredag kl. 10.00-15.00.