Tilmeld nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig nyheder fra Køge Kyst om nye boliger, købsaftaler, anlægsprojekter, kultur, byvandringer og meget mere.

Nyhedsbrevet udkommer ca. 1-2 gange månedligt - og du kan nemt afmelde dig, hvis du ikke længere ønske at modtage Køge Kysts nyhedsbrev.

Se Køge Kysts privatlivspolitik her.

Seneste nyt fra Køge Kyst...

Stue Strandparken 2
Beboerne er flyttet ind i Strandparken

Nu er der også kommet lys i lejlighederne i anden etape af DADES’ boligkompleks Strandparken på Søndre Havn. Her er det stadig muligt at få en lejebolig.

Møde Om Brugen Af Almindinger 30.01.2020
Junglebane, slyngede stier og blomstrende frugttræer

Over 150 gode ideer, ønsker, input og holdninger fra beboere og interesserede er nu blevet til tre planer for de første almindinger, de grønne områder, i bydelen Søndre Havn.

Christian Olsson Fra Møde 8. Januar 2020
Borgermøde om lokalplan for Søndre Havn

Kom og hør om byggeprojekter på Søndre Havn. Næste etape af Søndre Havn skal have en ny lokalplan, for at udviklingen fra industriområde til et attraktivt boligkvarter kan begynde. Forslaget til lokalplan fremlægges, når Køge Kommune inviterer til borgermøde, hvor de fem konkrete byggeprojekter også kan drøftes med bygherren.

Tegning af Stationskiosken
Ny kiosk under Stationstrappen

Gå ind under trappen og køb lidt godt med til togturen. Det bliver muligt, når Køge Kyst bygger en ny kioskbygning under den brede betontrappe.