Tilmeld "Nyt om Køge Kyst"

Her kan du tilmelde dig nyheder fra Køge Kyst om nye boliger, købsaftaler, anlægsprojekter, kultur, byvandringer og meget mere.

Nyhedsbrevet udkommer ca. 1-2 gange månedligt - og du kan nemt afmelde dig, hvis du ikke længere ønske at modtage Køge Kysts nyhedsbrev.

Se Køge Kysts privatlivspolitik her.

Seneste nyt fra Køge Kyst...

Stationskiosken 1
7-Eleven på Køge Station har holdt flyttedag

DSB og 7-Eleven har skiftet den gamle kioskbygning på Køge Station ud med nye skræddersyede lokaler under den brede trappe ved Køge Station.

Å-grunden
Nye boliger med udsigt over Køge Å

Lige ned til Køge Å står nu tre nye længer med 30 boliger færdige, og beboerne er flyttet ind. Til- og frakørselsforholdene er samtidig forbedret, efter at Køge Kyst har anlagt en ny rundkørsel ud for det nye byggeri.

Collage hvid ramme
En ny bydel for hverdagsliv, sundhed og virkelyst

PensionDanmark og Køge Kyst fokuserer på det gode hverdagsliv, fællesskaber og et boligudbud, der imødekommer menneskers vidt forskellige behov. Beliggende på Køges yderste spids mod havet skal fem vidt forskellige boligkarréer og grønne byrum udgøre en samlet ramme for privatliv, arbejde og fritidsliv for alle familietyper.

Drone Stationsbro Web
Køge Kyst udbedrer belægninger på Stationsbroen

Entreprenøren Arkil arbejder i de kommende måneder med at udbedre belægninger på Stationsbroen og trappen mod busholdepladsen på Collstropgrunden.