Tilmeld dig Køge Kysts nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig nyheder fra Køge Kyst om nye boliger, købsaftaler, anlægsprojekter, bylivsaktiviteter og meget mere.

Nyhedsbrevet udkommer med 1-2 måneders mellemrum - og du kan nemt afmelde dig, hvis du ikke længere ønske at modtage Køge Kysts nyhedsbrev. Det gør du ved at klikke på "Afmeld" nederst i din nyhedsmail.

Se Køge Kysts privatlivspolitik her.

Seneste nyt fra Køge Kyst...

323303247 921677102352473 452492187314229195 N Beskaaret
Pakhuset på kajen er blevet hele Køges samlingssted

Efter en svær opstart under corona har Pakhuset bidt sig fast som et sted, hvor Køges borgere kan mødes. Forud er gået et øleventyr, som begyndte på en havnekaj i USA. Her måtte det lokale bryggeri - i modsætning til Bryghuset Braunstein - vige for byudviklingen.

Interviewpersoner 1 Web
Klimaet i fokus på Søndre Havns byggepladser

Der er i disse år stigende fokus at mindske klimabelastningen fra byggeri og anlæg. Det gælder også i Køge Kyst-projektet, hvor man blandt andet er obs på håndtering af jord og på at koordinere på tværs af bygge- og anlægsaktiviteterne i området. Det kan man læse om i en ny publikation fra Realdania By & Byg.

REFB4A~1
Nye boliger skyder op på Søndre Havn

De første tre af i alt fem nye boligkarréer, som PensionDanmark opfører yderst på Søndre Havn, tager nu tydeligt form. Salget af ejerboliger i det første byggeri er i gang, og til foråret bliver der også mulighed for at leje en bolig med den enestående beliggenhed.

Le Jardin Henrik og Jaciane
Blomstrende kagecafé er blevet turistattraktion og lokalt mødested

Nabohygge for Søndre Havns beboere. Tyske og franske cykelturister. Bryllupsfejringer og datingaftaler. Efter to år i det nye boligkvarter rammer caféen Le Jardins særlige hyggekoncept mange forskellige behov, og nygifte Henrik og Jaciane Kehlet nyder at kræse for alle slags gæster – heriblandt stamgæsterne fra boligbyggeriet Havblik.