Tilmeld dig Køge Kysts nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig nyheder fra Køge Kyst om nye boliger, købsaftaler, anlægsprojekter, kultur, byvandringer og meget mere.

Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang om måneden - og du kan nemt afmelde dig, hvis du ikke længere ønske at modtage Køge Kysts nyhedsbrev. Det gør du ved at klikke på "Afmeld" nederst i din nyhedsmail.

Bemærk, at Køge Kyst også udsender et særligt nyhedsbrev for boligsøgende.

Se Køge Kysts privatlivspolitik her.

Seneste nyt fra Køge Kyst...

Bag Haverne Web
Køge Kyst justerer vilkår på midlertidige p-pladser

Fra den 1. september er der kun timeparkering på p-pladsen Bag Haverne, hvor bilister med måneds- eller årslicens i stedet henvises til Collstropgrunden lige over for Køge Station. Hermed ønsker Køge Kyst at tilgodese de handlende og samtidig udnytte parkeringskapaciteten bedre på tværs.

SH5 og 6
Lokalplan på vej for nyt område på Søndre Havn

Køge Kommune skyder nu lokalplanprocessen for Søndre Havns nordligste del i gang. Alle er velkomne til borgermøde om emnet den 23. maj.

Kommende Kystsikring Koege Kort 3 Beskaaret
Kystbeskyttelse af Søndre Havn går i gang

Nu går Køge Kyst i gang med at kystsikre området yderst på Søndre Havn, hvor 500 nye boliger er på vej. Overgangen mellem Søndre Strand og Den Maritime Halvø skal sikres mod erosion og oversvømmelse, samtidig med at et hævet grønt terræn gør det mere attraktivt at gå tur i området.

SH4 efter oprensning
Køge Kyst har renset jorden yderst på Søndre Havn

Den etapevise håndtering af jordforurening i Søndre Havns mest kystnære del er nu bragt til ende, og Køge Kyst har overdraget hele området til boligbyggeri.