Tilmeld dig Køge Kysts nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig nyheder fra Køge Kyst om nye boliger, købsaftaler, anlægsprojekter, bylivsaktiviteter og meget mere.

Nyhedsbrevet udkommer med 1-2 måneders mellemrum - og du kan nemt afmelde dig, hvis du ikke længere ønske at modtage Køge Kysts nyhedsbrev. Det gør du ved at klikke på "Afmeld" nederst i din nyhedsmail.

Se Køge Kysts privatlivspolitik her.

Seneste nyt fra Køge Kyst...

Stationsbroen med markering af trapper
Køge Kyst reparerer Stationsbroens perrontrapper

I april og maj reparerer Køge Kyst to flittigt benyttede trapper på Køge Station. Passagerer kan i stedet komme til toget via den gamle perrontunnel, som åbnes midlertidigt, mens arbejdet står på.

Strædet
Strædet har styrket Køges detailhandel

I 2017 åbnede Køges nye gågade Rådhusstræde og dermed et helt nyt udbud af butikker. Mens der i starten var blandede reaktioner fra forretningslivet, vurderer Køge Handel i dag, at udvidelsen er afgørende for at tiltrække kunder fra nær og fjern.

Soendre Kyst Gyldenloeve Dag Beskaaret
Nu starter salget af liebhaverboliger i Gyldenløve

Man kommer ikke tættere på stranden og Køge Bugt end i de eksklusive ejerlejligheder, som PensionDanmark nu sætter til salg yderst på Søndre Havn. Boligkarréen Gyldenløve byder på havudsigt, store altaner og tagterrasser - og restaurant og fitness i stueetagen.

P-hus Visualisering 1
Nu bygges P-hus med indbygget skatehal på Søndre Havn

Onsdag stak Køge Kommune spaden i jorden til et helt nyt parkeringshus midt på Søndre Havn. Her bliver der plads til 433 biler, mens de unge kan skate i kælderen.