Nu starter salget af liebhaverboliger i Gyldenløve

  • Soendre Kyst Gyldenloeve Dag Beskaaret Boligkarréen Gyldenløve kommer til at ligge alleryderst mod Køge Bugt. Nood - Visualisering med forbehold for ændringer
Man kommer ikke tættere på stranden og Køge Bugt end i de eksklusive ejerlejligheder, som PensionDanmark nu sætter til salg yderst på Søndre Havn. Boligkarréen Gyldenløve byder på havudsigt, store altaner og tagterrasser - og restaurant og fitness i stueetagen.

På søndag den 24. marts inviterer PensionDanmark og mægleren LokalBolig til ”Premiere Åbent Hus” i salgspavillonen på Søndre Havn, hvor man nu kan købe ejerboliger med områdets allermest eksklusive beliggenhed.

Gyldenløve hedder karréen, der er én af fem, som PensionDanmark i disse år bygger yderst på Søndre Havn. Med placeringen i forreste række til vandet kommer den til at rumme 80 liebhaverboliger på 2-6 værelser, hvoraf mange har uspoleret udsigt over Køge Bugt og Søndre Strand fra de store vinduespartier.

Lys, sol og udsyn

Gyldenløves arkitektur er udtænkt efter solens gang over himlen for at give alle lejligheder maksimalt lysindfald, sol på altanerne og udsyn til det naturskønne område. Derfor får Gyldenløve en karakteristisk trappelignende opbygning med store altaner, tagterrasser, der fungerer som udsigtsplateauer, og en levende stueetage med restaurant, isbod og fitness.

Det er arkitektvirksomheden AART, der har slået stregerne til Gyldenløve, og også indvendigt er der kælet for detaljerne. Det kommer blandt andet til udtryk i gulve med sildebensparket, køkkendesignet og bronzedetaljer i trappeopgangen.

Fitness og middag ved havet

Gyldenløve får flere funktioner, der kommer beboerne til gavn. I stueetagen kan man besøge Health Club med fitness, sauna og massagerum, købe en is i isboden eller nyde en middag med havudsigt i stedets nye restaurant.

Karréen rummer desuden flere gæsteboliger, som kan bookes af beboerne til overnattende gæster, der kommer langvejsfra.

Gyldenløve er for tiden under opførelse og forventes klar til indflytning i august 2025.

Find vej på søndag

”Premiere Åbent Hus” finder sted på søndag den 24. marts kl. 15-16 i projektet Søndre Kysts salgspavillon på Søndre Molevej 18 i Køge. Man kører ned ad Strandkvanen og videre ud ad Søndre Molevej, til man når pavillonen lige før vinterbadeklubben Valkyrien.

Man kan få flere oplysninger på hjemmesiden www.soendrekyst.dk eller ved at kontakte LokalBolig Køge på tlf. 56 63 03 39 eller mail koege@lokalbolig.dk.

 

  • Cam 3 P3 Beskaaret Mange af boligerne i Gyldenløve får fri udsigt over Køge Bugt og Søndre Strand. Nood - Visualisering med forbehold for ændringer
  • Cam 5 P4.1 Farvejusteret Web En god sommeraften kan nydes på en af Gyldenløves tagterrasser. Nood - Visualisering med forbehold for ændringer
  • Cam 2 P3 Beskaaret Lejlighed i Gyldenløve med sildebensparketgulv og store vinduespartier. Nood - Visualisering med forbehold for ændringer