Rådhusstræde

I september 2017 blev den sydlige del af det nye indkøbsstrøg, Rådhusstræde, indviet. Sammen med de nye slipper skaber det helt nye handlemuligheder i forlængelse af Køges oprindelige handelskvarter.

I begyndelsen af 2016 gik TK Development i gang med at opføre et større handelskvarter centreret omkring et nyt handelsstrøg, Rådhusstræde, lige syd for Køge Station. Den sydlige del af Strædet åbnede i september 2017 med omkring 40 nye tilbud i form af butikker, cafeer og restauranter.

Strædet er forbundet med butiksgaderne Jernbanegade og Nørregade med slipper, små gågader. Det nye stræde er rygraden i Køges nye handelskvarter og sammen med de nye slipper danner det byens nye fodgængersystem.

Til forskel fra mange gågader er Rådhusstræde udformet i et bugtet forløb, som er med til at give nye perspektiver og oplevelser, når man bevæger sig gennem det. Synlige taghaver vil sammen med strædets tæthed skabe intimitet og dynamik i byrummet.

Mens butikkerne i stueetagerne er åbnet, bliver der fortsat arbejdet på at indrette erhvervslokaler og boliger i de øvre etager og anlagt taghaver, hvoraf fire bliver offentlige.

De nye butikker indgår i det samlede detailhandelsprojekt, som er solgt til ejendomsselskabet Citycon, der står for drift og udlejning.

Læs mere om Strædet herRELATEREDE NYHEDER

Rådhusstræde i Køge får ny belægning med brosten (12.04.19)
Nyåbnet stræde er en stor milepæl i byudviklingen (06.10.17)
Modebutikker, restauranter og fitness på vej i Stationsområdet (18.03.16)