Ensretning på Østre Havnevej ophæves

  • Trafik Sdr. Havn Medio April 2022 Webfoto
Efter godt et år med ensretning kan trafikken igen køre i begge retninger mellem Carlsensvej og det yderste Søndre Havn ad Søndre og Østre Havnevej.

Trafikken justeres løbende i takt med byudviklingen på Søndre Havn, og den nye gennemfartsvej mellem Carlsensvej og Køge Roklub, som i marts sidste år blev ensrettet i vestlig retning, er fra 13. april 2022 nu igen en vej med kørsel i begge retninger.

Det sker for at smidiggøre den megen arbejdstrafik i området, samtidig med den beboede del af Søndre Havn i højere grad bliver fredeliggjort.

Med en dobbeltrettet Søndre og Østre Havnevej kan den tunge trafik benytte den mest direkte forbindelse mellem Klapbroen og de store byggepladser yderst på Søndre Havn i begge retninger, ligesom medlemmer af de maritime klubber kan komme lidt mere direkte frem og tilbage.

Ved at flytte noget af især den tunge trafik til Søndre og Østre Havnevej lettes noget af trafiktrykket fra Strandkvanen til gavn for beboere, som skal til og fra Fællesbyg Køge Kyst eller de midlertidige p-pladser på begge sider af Strandkvanen.

Hent aktuelt trafikkort over Søndre Havn her (pdf).


Se tidligere nyhed "Trafikændringer for biler, cykler og gående på Søndre Havn" (15. januar 2021).