Seniorboliger i Køge Kyst

  • Broen Fællesrum
Køge Kyst rummer mange muligheder for at bo godt i den modne alder – tæt på naturen og Køges hyggelige centrum med mange indkøbsmuligheder – og mange muligheder for et aktivt liv. Der er også egentlige seniorlejeboliger at få – bl.a. med fokus på fællesskab.

I Køge Kyst er der mange muligheder for at få en nem, moderne bolig tæt på naturen og Køges hyggelige centrum med et stort udvalg af indkøbsmuligheder og aktiviteter. Der er både lejligheder, både til salg og til leje – og mange har egen terrasse eller altan og i nogle tilfælde udsigt til havet.

Broen - boligfællesskab for 50+

Er man til en egentlig seniorbolig, opfører PensionDanmark i samarbejde med Realdania lejelejligheder i et boligfællesskab for 50+-segmentet. Boligfællesskabet hedder ”Broen” og kommer med sine 28 lejligheder til at udgøre ca. en tredjedel af PensionDanmarks boligbebyggelse ”Skibet”.

Læs mere om Skibet og Broen her – eller besøg Skibet og Broens egen hjemmeside.

Seniorvenlige lejeboliger i Engparken

Derudover kommer der 12 almindelige seniorlejeboliger i Engparken, som Bonava opfører for PFA.

Læs mere om Engparken her - eller se udbuddet af boliger i Engparken og nabobyggeriet Enggården på Sondrehavnboliger.dk.

Kontakt LokalBolig Køge på tlf. 56 63 03 39 eller mail koege@lokalbolig.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om seniorboligerne i Engparken og muligheden for at leje en bolig.