Nyt samlingssted på kajen er åbnet

  • Pakhuset 1 Der er nu lys i vinduerne i ”Pakhuset”. Foto: Rune Pedersen.
Braunsteins ”Pakhuset” er åbnet på kajen.

Byggearbejdet har stået på siden foråret, og nu er ”Pakhuset” åbnet med taphouse og ”Community House” med inspiration fra mikrobryggerier i USA.

- Vi byder Pakhuset velkommen som et nyt taphouse, café og samlingssted for borgere, foreninger og virksomheder. Det er en slags moderne forsamlingshus og et kæmpe løft til havnens liv. Det er et godt eksempel på hvordan en virksomhed kan bidrage til byudviklingen og til borgerne. Byrummet uden for Braunstein kan bruges af alle, og man må gerne spise sin madpakke og drikke en øl fra købmanden på deres bænke og borde udenfor, ligesom man kan låne lokalerne i bygningen, siger Køge Kysts projektdirektør Tove Skrumsager Frederiksen.

Pakhuset, som er tegnet af arkitektfirmaet Adept, er allerede taget i brug, og kalenderen rummer arrangementer som fællesspisning, magisk yoga og whiskysmagning. Udover at rumme arrangementer, møder og konferencer kan man også bare møde op for at hænge ud i bygningens café.

Bryghuset Braunstein har i de senere år opbygget en gæsteskare på 15.000 om året, og det er baggrunden for, at bryggeriet har valgt at udvide rammerne.

Pakhusets café og butik er åben mandag-fredag kl. 10-17 og i weekenden kl. 10-15. Bygningens ”Taproom” er åbent onsdag-fredag kl. 15-22 og lørdag kl. 10-22.

Læs mere om det nye forsamlingssted på Braunsteins hjemmeside.

  • Pakhuset 2 Pakhuset ligger lige i overgangen mellem bymidten og Søndre Havn. Foto: Rune Pedersen.
  • Pakhuset 3 Pakhuset – med både nyt og gammelt byggeri på Søndre Havn i baggrunden. Foto: Rune Pedersen.
  • Pakhuset 4 Pakhuset ligger lige ud til havnekajen. Foto: Rune Pedersen.
  • Braunstein Morgenstemning ved kajen og Braunsteins tre bygninger.