Ny belysning på Ivar Huitfeldtsvej

  • DJI 0782 Beskåret Web Her ses Ivar Huitfeldtsvej strække sig fra det nye byggeri på Å-grunden, langs jernbanen til Køge Station. Foto: Rune Pedersen
I de kommende uger gør Køge Kyst gadebelysningen på Ivar Huitfeldtsvej færdig.

Den nye gadebelysning bliver enkel og ensartet, med lysmaster langs banen på østsiden af vejen. Nogle af de eksisterende master bliver flyttet og får nyt armatur, og der sættes også nye master op flere steder. Alle lysmasterne har energibesparende LED-lys.

I 2021 fortsætter Køge Kyst med at give det sidste finish til Ivar Huitfeldtsvej, Ud over gadebelysningen er det planen også at plante grønt og sætte nyt hegn langs cykelstien, ind mod jernbanen.

Ivar Huitfeldsvej blev flyttet mod øst i 2014 for at give plads til udvikling af Strædet. Den gamle Ivar Huitfeldsvej lå ca. der, hvor Stationstorvet, Kulturtorvet og Strædet og de nye butikker ligger i dag.

  • Teaterbygningen Med Cyklist Før Omlægning Af IHV Beskåret Web Stemningsbillede fra Køge - hvor den gamle Ivar Huitfeldtsvej gik vest om Teaterbygningen. Foto: Jens Wollesen
  • Luftfoto af det centrale Køge med gammel IHV 2009 Luftfoto af Køge fra 2009, som viser Køge med den gamle Ivar Huitfeldtsvej, som gik vest om Teaterbygningen.