Ny belægning på Stationstorvet

  • Arbejde med belægning på Stationstorvet
Der skal ny granitbelægning på hele Rådhusstræde ved Køge Station, og arbejdet laves i tre etaper. Den nordlige del er færdig, og nu står Stationstorvet for tur.

På Stationstorvet har Agat Ejendomme taget hul på arbejdet med at lægge en ny granitbelægning. De nuværende betonfliser fjernes, og en ny, stabil bund og afvanding bygges op, før brolæggerne tager fat og lægger sten.

Arbejdet med Stationstorvet og det nærliggende stykke af Jernbanegade varer indtil september, og der er adgang til Køge Station i hele perioden.

I samme periode anlægger Køge Kyst en ny stationskiosk. De to projekter kommer til at dele arbejdsområde, og både stationskiosk og ny belægning står klar til brug til september.

Den første del af belægningsarbejdet i Stationsområdets nordligste del er afsluttet som planlagt. Efter Stationstorvet rykker arbejdet længere mod syd og slutter med Kulturtorvet i sommeren 2021.

Læs mere om projektet med den nye belægning i Stationsområdet i nyheden "Anlægsstart på ny belægning i Rådhusstræde" (20. september 2019)

  • Visualisering af Stationstorvet med ny belægning Visualisering af Stationstorvet med den nye granitbelægning. Kristine Jensens Tegnestue
  • Brosten Stationstorvet får ny belægning med granit i stedet for de store fliser.