Nu kan du leje en bolig i Enggården eller Engparken

  • Enggården Engparken Luftvisu
PFA har nu åbnet for udlejning af boliger i to nye byggerier på Søndre Havn i Køge.

til næste år bliver 138 nye lejeboliger klar til indflytning i boligkarréerne Enggården og Engparken, og nu er der åbnet for, at man kan indgå aftale om at leje en af de kommende boliger midt i byudviklingsområdet Søndre Havn.

Det er boligudvikleren Bonava, som opfører de to byggerier for PFA Ejendomme. Den første karré, Enggården, kommer til at rumme 77 lejligheder. Engparken skal rumme de resterende 61 boliger, hvoraf tolv bliver særligt seniorvenlige.

Byggeriet af Enggården er i fuld gang, og Bonava forventer, at boligerne er klar til indflytning i 1. kvartal 2020. Engparken forventes klar i 3. kvartal 2020.

Boliger i alle størrelser

Lejlighederne i de to byggerier er på 60-135 m2 fordelt på 1-5 værelsers lejligheder; og flere af dem får havestykke eller altan.

Lejepriserne ligger fra 7.700 kr. pr. måned + forbrug, og PFA opkræver 3 måneders depositum og 1 måneds forudbetalt husleje.

Først til mølle

Udlejning af boliger i Enggården og Engparken sker efter først til mølle-princippet.

Interesserede kan kontakte LokalBolig Køge på tlf. 56 63 03 39 eller mail koege@lokalbolig.dk.

På hjemmesiden for Enggården og Engparken - sondrehavnboliger.dk - kan du få nærmere information, få overblik over ledige boliger og benytte en kontaktformular for at blive inviteret til åbent hus mv.