Nu flytter beboerne snart ind i Strandterrasserne

  • Strandterrasserne - altan med udsigt
Det smukke byggeri Strandterrasserne tegnet af COBE, står færdigt på Søndre Havn, og i marts flytter beboerne ind til en ny hverdag med havudsigt i første række ud til Køges naturskønne strandeng.

Strandterrasserne står nu færdigt som et flot eksempel på den arkitektoniske mangfoldighed på Søndre Havn, og netop Strandterrasserne har sit helt eget udtryk med skønne terrasser, der refererer til klitter og sandsten, med unik beliggenhed i første række ud mod Køge Bugt.

- Vi er rigtig glade for at kunne overdrage nøglerne til alle de beboere, der har købt en lejlighed og stolet på, at byggeriet blev helt unikt. Vores købere flytter ind til et liv med havudsigt og skøn natur – med splinternye boliger i et arkitektonisk vartegn på en af Danmarks mest attraktive kyststrækninger. Det er lidt som et badehotel i moderne udformning, siger Michael Schumann, fund manager hos bygherren bag Strandterrasserne, Aberdeen Standard Investments.

I løbet af marts flytter de første beboere nemlig ind i de nyopførte lejligheder i byggeriet, som den kendte danske tegnestue COBE står bag.

Fortsat boliger til salg

Strandterrasserne henvender sig både til singler, familier og dem, der ønsker at flytte fra villaen, og der er fortsat mulighed for at få del i den unikke beliggenhed.

Karréen består af ejerlejligheder i et plan, herunder penthouselejligheder og enkelte byhuse i to etager, og der er lige nu 31 boliger til salg, fra 57 og 165 kvadratmeter og til priser mellem 2.795.000 og 8.900.000 kr. Derudover har Strandterrasserne en 2.000 m2 stor parkeringskælder med elevator direkte til lejlighedernes fordøre. Her kan man tilkøbe sin egen parkeringsplads for 250.000 kr.

Strandterrasserne har fået sit navn pga. den trappelignende struktur, hvor etagehøjden trinvis varierer fra stuen til 6. etage. Byggeriet ligger i første række ud til strandengen og havet og med de kommende grønne almindinger på to af siderne.

Åbent hus hver søndag

Er man interesseret i at se nærmere på det nye byggeri, kan man komme til åbent hus hver søndag kl. 12-14 i prøvelejligheden i Strandterrasserne, på Søndre Badevej 6 i Køge.

Det er Danbolig Køge og Nybolig Solrød, der formidler salget af boliger.
Man kan se en oversigt over lejligheder og få mere praktisk information på www.strandterrasserne.dk.

  • Strandterrasserne Interiør Med Udsigt Strandterrasserne - lejlighed med udsigt
  • Strandterrasserne Visualisering Med Byhuse Strandterrasserne - visualisering COBE