Nu flytter beboerne ind i Willes Have

  • Willes Have De nybyggede lejeboliger over for Køge Station. Foto: Mikkel Meister
29 lejeboliger i nordenden af Køges Stationsområde står nu færdige, og i disse dage flytter beboerne ind.

Her i starten af november bliver endnu et byggeri i Køge Kyst-området indtaget af beboerne. Det drejer sig om tre lyse længebygninger i to og tre etager med den centrale placering mellem Rådhusstræde og Ivar Huitfeldtsvej, meget tæt på Køge Station.

Ejeren Nectar Invest kan op til indflytningen næsten sætte flueben ved udlejningen af de 29 boliger. Der er blot en enkelt ledig lejlighed tilbage, og interesserede kan se nærmere på www.willeshave.dk.

Tilpasset bymidtens arkitektur

Byggeriet, som har fået navnet Willes Have, afslutter Rådhusstræde mod nord og er ligesom parkeringshuset og de øvrige boliger i strædet opført af Agat Ejendomme. Norconsult Arkitektur har tegnet det netop færdigopførte byggeri, så det understøtter den historiske bymidtes længestruktur, og så boligerne højdemæssigt trapper ned fra p-huset mod de gamle byhuse mod nord.

Lejlighederne er både i ét og to plan og spænder fra 65 til 156 m2. Alle boligerne har adgang til en stor fælles terrasse, flere boliger har også egen altan eller terrasse, og de øverst beliggende har loft til kip og hems.

1.400 i Køge Kyst

Indflytningen i Willes Have bringer det samlede antal indbyggere i Køge Kysts udviklingsområde op på ca. 1.400 svarende til godt en tredjedel af de i alt 4.000, som ventes at flytte til på sigt, heraf langt hovedparten på Søndre Havn.