Enggården står færdig på Søndre Havn

  • DSC02319 Web
De første beboerne er nu flyttet ind i Enggården - den første af to boligkarréer, som Bonava har bygget til PFA Ejendomme. Der er rift om lejlighederne, og blot 12 boliger i bygningen er stadig til leje.

Mandag den 9. marts flyttede de første beboere ind i deres spritnye lejeboliger i Enggården midt på Søndre Havn. Det lyse boligbyggeri er det første af to, som Bonava bygger for PFA Ejendomme.

- Vi er rigtig glade for at kunne byde de første 65 husstande velkommen til Enggården. Nu kan de hygge sig med at indrette deres nye hjem, og når det bliver varmere i vejret, kan de glæde sig over de gode udearealer, både i gården og på den fælles tagterrasse med udsigt, siger projektudvikler Mai-Britt Hansen fra Bonava, som nu har overdraget bygningen til PFA Ejendomme, men som fortsat står for udlejningen af de sidste boliger.

Rift om boligerne

Enggården rummer i alt 77 lejligheder, hvoraf blot 12 stadig er ledige, så interesserede skal ikke vente for længe.

Enggården indgår sammen med Engparken i et samlet udlejningsprojekt, men selvom Engparken først står færdig til september, er udlejningen her gået omtrent lige så stærkt. Engparken rummer nemlig 61 boliger, hvoraf 14 stadig er ledige. Heri indgår 12 særligt seniorvenlige boliger, og af disse er kun to stadig til leje.

Stort indflytningsår

Det er en hel stribe nye boligbyggerier, som for tiden åbner for beboerne i de nye boligkvarterer mellem Køges bymidte og vandet.

- Vi glæder os over, at der i disse dage kommer lys i vinduerne i 65 spritnye lejligheder i det fine byggeri Enggården. 2020 er det store indflytningsår, og i løbet af året kan vi byde vi velkommen til ca. 500 nye borgere, siger Køge Kysts projektdirektør Tove Skrumsager Frederiksen.

Lejeboliger i alle størrelser

Boligerne i Enggården og Engparken er på 60-135 m2 fordelt på 1-5 værelses lejligheder, og flere af boligerne har havestykke eller altan.

Det nyåbnede Enggården rummer desuden et stort fælles gårdområde og en tagterrasse, hvor beboerne kan slappe af med en bog, holde fællesspisning, fejre fødselsdag og meget andet.

Se boligerne

LokalBolig Køge hjælper Bonava med udlejningen i både Enggården og Engparken. Er man interesseret i en bolig eller i at se de ledige boliger til åbent hus, kan LokalBolig Køge kontaktes på mail koege@lokalbolig.dk eller tlf. 56 63 03 39.

Man kan også få information om alle de ledige boliger og om tidspunkter for åbent hus på Enggårdens og Engparkens hjemmeside www.sondrehavnboliger.dk.

  • DSC01586 Web Bolig i Enggården. Foto: LokalBolig
  • DSC01580 Web Bolig i Enggården - med kig til ungdomskulturhuset Tapperiet. Foto: LokalBolig
  • DSC02316 Web Enggården med lejeboliger. Foto: LokalBolig