Gule Hal

Gule Hal er Søndre Havns levende kulturhal, som året rundt byder på mange forskellige aktiviteter og arrangementer.

Gule Hal er en ombygget industrihal, der siden 2011 har huset flere lokale foreninger og deres kulturtilbud og aktiviteter. Her mødes brugere på tværs af generationer og interesser i et velfungerende samspil, hvor der både er plads til unge skatere og ældre modelbyggere. Køge Kyst finder løbende inspiration til byudviklingen fra de forskellige foreninger og brugergrupper, der anvender hallen og området omkring.

I den opvarmede ende af Gule Hal holder bl.a. AktivVirken, Køge Billedskole, Røde Kors Familienetværk, Værket - netværk for voksne, Orlogsskibet HUMMEREN's Venner og Køge Maritime Modelbyggerlaug (KMM) til. KMM fungerer som et arbejdende værksted, hvor overvejende ældre herrer omhyggeligt bygger modeller af gamle orlogsskibe 1:20, som er gået ned i Køge Bugt.

I et stort rum midt i hallen kan man opleve skiftende udstillinger, deltage i debatarrangementer og afholde møder. Køge Museum har også en permanent maritim udstilling i hallen.

I den uopvarmede del af Gule Hal finder man skatehallen, som benyttes flittigt af byens børn og unge og bestyres af Ungdomskulturhuset Tapperiets frivillige.

I en kunstvogn bag Gule Hal holder Atelier IntermeZZo, som udgøres af fem lokale kunstnere, til – og her holder de ”åbent hus” mandage kl. 10-12.

I byrummet uden for Gule Hal kan børnene lege med vandet i bassinet, alt imens forældrene kan slå sig ned på en af de mange bænke og slappe af med en af BIB-TO-GO e-bøgerne eller lydbøgerne, som gratis kan lånes via en smartphone eller tablet.

Køge Kommune har givet tilladelse til, at hallen kan benyttes til slutningen af 2023.

Gule Hal findes på adressen Strandpromenaden 1, 4600 Køge.

Se aktuelle aktiviteter i Gule Hal under Bylivskalenderen.