Byggeri og anlæg

Find information om Køge Kysts egne bygge- og anlægsaktiviteter i Køge Kyst - og blive guidet videre til løbende information om, hvad der rører sig i området.
Se på kortet, hvor vi arbejder lige nu. Før musen hen over eller klik på ikonerne med gravkøerne og find mere information.
Hvor finder jeg
 • Ivar Huitfeldtsvej set fra Å-grunden Pressefoto
  Færdiggørelse af Ivar Huitfeldtsvej

  Den omlagte Ivar Huitfeldtsvej får en finish med bl.a. hegn, beplantning og belysning.

 • Arbejde med alminding - april 2021
  Almindinger anlægges

  Køge Kyst er godt i gang med at anlægge ”almindingerne”, som er Søndre Havns grønne byrum, der samtidig tjener til klimasikring mod skybrud.

 • Trafik Sdr. Havn August 2021 Med Kant
  Trafikændringer på Søndre Havn

  Køge Kyst arbejder med at færdiggøre veje på Søndre Havn, og trafikken i området er i 2021 ændret. 

 • Dronefoto Søndre Havn 2020 Web Rune Pedersen
  Jordoprensning på Søndre Havn

  Køge Kyst rydder op efter forurening fra fortidens industri på den sydligste del af Søndre Havn. Første etape er udført i 2020-21, og anden etape bliver i 2022.

 • DSC8560.ARW.P
  Engkanten

  Engkanten står nu færdig på strækningen mellem Strandengen i syd og Skibet i nordøst. Den beplantes fra sensommeren 2021.

Viser fra
Gravko Med Kystengen I Baggrunden

Generel information til beboere og naboer

Byggegener

Det kan desværre ikke undgås, at du som nabo til byggepladserne kan opleve støj, vibrationer, støv, tung trafik og andre gener. Vi gør vores bedste for at minimere generne for beboere på og ved Søndre Havn ved at koordinere byggepladsaktiviteterne og ved kontraktligt at forpligte bygherrerne til at overholde alle gældende regler i forbindelse med byggeriet.

Spørg os

Vi holder med jævne mellemrum informationsmøder for alle naboer og interesserede, hvor vi blandt andet fortæller om de aktuelle aktiviteter og om vores egne byggemodningsaktiviteter.

Har du spørgsmål til byudviklingen af Søndre Havn, er du velkommen til at kontakte os. Send en mail til kontakt@koegekyst.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Målinger

Hos Køge Kommune kan du se væsentlige planer og aktuelle måleresultater i relation til de byggerier, der er i gang på Søndre Havn. Der er nem adgang til oplysningerne på hjemmesiden BygKøge.

Rådgivning

Er du bekymret for, at dit hus har fået skade som følge af byggerierne på Søndre Havn. Så har du mulighed for at få gratis uvildig rådgivning hos en erfaren rådgiver i firmaet EBAS. Køge Kyst har indgået en aftale med EBAS om en gratis hotline til naboer til byggerierne.

Du kan kontakte EBAS på mail kundesupport@ebas.dk eller tlf.: 72 22 65 75 i tidsrummene mandag–torsdag kl. 10.00–16.00 og fredag kl. 10.00-15.00.