Gule Hal

  • MG 9880 Gule Hal Martin Håkan/Coverganda.dk
Gule Hal er Søndre Havns kulturhal, som rummer mange forskellige aktiviteter og arrangementer.

Gule Hal er er Køge Kommunes hus på Søndre Havn, som foreninger og ungdomskulturhus benytter flittigt. Huset rummer mange forskellige aktiviteter og arrangementer, som f.eks. aftenskoleundervisning, skibsmodelbygning, skate og kreativt værksted og kan benyttes til slutningen af 2023.

Gule Hal findes på adressen Strandpromenaden 1, 4600 Køge.

Gule Hal er en ombygget industrihal, der siden 2011 har været omdrejningspunkt for mange forskellige kulturtilbud og aktiviteter - som foredrag, udstillinger og kreative værksteder. Aktiviteterne i Gule Hal går på tværs af generationer og interesser – hvor der både er plads til unge skatere og ældre modelskibsbyggere.

Er du som godkendt forening i Køge interesseret i, at låne lokaler i Gule Hal til jeres aktiviteter, så kan du booke lokalerne i Gule Hal og andre kommunale lokaler via Køge kommunes hjemmeside www.koege.dk under ”Kultur, idræt og fritid”.

Legeplads og lommepark

Køge Kyst etablerer i august 2021 en ny småbørnslegeplads med maritimt præg på pladsen foran Gule Hal, som får navnet "Pusterummet".

Umiddelbart syd for Gule Hal er der i sommeren 2021 anlagt en lommepark ved genbrug af døde træer og grene fra Søndre Havn.