Lokalt nyt fra Søndre Havn

Køge Kyst udsender løbende et lokalt nyhedsbrev til beboere i Køge Kyst. Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet - og læse tidligere nyhedsbreve.
Indflytning i Strandterrasserne

Lokalt nyhedsbrev 20. maj 2020

Om bl.a. parkering, hvor man nu kan bruge flere apps til Køge Kysts p-pladser, og hvor City Parkeringsservice tager sig af skiltning og kontrol. Lidt om de midlertidige byrum og om Køge Kysts arbejde med almindingerne, hvor der efter sommerferien skal plantes træer og buske mv. 

 

 

Se tidligere lokale nyhedsbreve her...

DSF7060 HDR

Lokalt nyhedsbrev Maj 2020

Om at Køge Kyst sammen med rådgivere nu laver forsøg med andre modeller af lamper på Engkanten - hvor anlægsarbejdet i øvrigt også skrider frem. Om at det nu er muligt at købe parkeringslicenser og almindelige p-billetter hos Køge Kyst - og om de nye boligbyggerier, som der er god gang i, og hvor det i øvrigt stadig er muligt at besøge prøvelejlighederne.

 

Parkering Søndre Havn Webfoto Lille

Lokalt nyhedsbrev April 2020

Om hvad det betyder i praksis, at Køge Kyst overtager administrationen af selskabets fem parkeringspladser fra Køge Kommune pr. 1. maj. Vilkårene er i store træk uændret - man skal dog være særligt opmærksom på, at hvis man har en månedslicens købt af Køge Kommune, kan den fra 1. maj ikke længere benyttes på Køge Kysts p-pladser, men man kan få refusion for forudbetalte måneder. 

 

 

DJI 0236

Lokalt nyhedsbrev - marts 2020

Om et forår, der ikke er helt som det plejer - men hvor bygge- og anlægsarbejder fortsætter, og nye beboere flytter ind på Søndre Havn. Om parkering på Søndre Havn og Køge Kysts arbejde med regnvand og klimasikring m.m.

 

 

Christian Schmidt Rasmussen Ved Kunstværk I Strandparken WEB

Lokalt nyhedsbrev - december 2019

Om kommende indflytninger, et 60 m2 stort kunstværk, Køge Kysts arbejde med almindinger, pæleramning, Braunsteins byggeplaner m.m.