Søndre Havns boligprojekter byder indenfor

  • DSC9883 Lowres
Vil du bo med fødderne i vand og et stenkast fra den gamle middelalderby i Køge? Så er der gode muligheder på Søndre Havn, hvor seks boligprojekter byder interesserede indenfor til en snak eller et besøg i de arkitekttegnede huse.

På Søndre Havn i Køge udvikler Køge Kyst en helt ny bæredygtig bydel, som med masser af spændende arkitektur, grønne byrum, klimasikring og meget mere vil være forud for sin tid.

Her er mange forskellige boliger til salg eller leje, som til sammen skaber rammer for byens fællesskaber - på tværs af generationer. Alle tilbyder de en unik beliggenhed tæt på hav, natur og Køges hyggelige historiske bymidte – og med kort rejsetid til København med bil eller tog.

Om søndagen kan man besøge flere af dem til åbent hus, og der er god mulighed for at booke private fremvisninger:

Kystengen

Den karakteristiske røde bygning stod færdig i oktober 2019, og hovedparten af lejlighederne er nu beboet. Men der er fortsat få boliger til salg i Kystengen, og bygherren Bonava tilbyder alle interesserede en tryg privat rundvisning og holder fra tid til anden åbent hus.
Læs mere eller book en fremvisning på www.bonava.dk/kystengen. Du kan også kontakte Bonava’s salgsteam på 72 30 10 49.

Strandterrasserne

Strandterrasserne rummer førsteklasses ejerlejligheder med udsigt til vandet i første række – og med strandengen og den friske luft lige uden for døren. Du kan komme til åbent hus hver søndag kl. 12-14 i Strandterrassernes møblerede prøvelejlighed eller booke en personlig fremvisning. Kontakt Danbolig Køge på 56 66 20 00 eller Nybolig Mariann Trolledahl Solrød på 56 14 61 22 – eller læs mere på www.strandterrasserne.dk.

Fællesbyg Køge Kyst

Fællesbyg Køge Kysts byggeri er nu skudt helt op i højden, og her er det muligt at købe en ejerbolig med en høj grad af fællesskab med indflytning fra 2021. Fællesbyg Køge Kyst holder åbent hus i deres salgspavillon på Strandkvanen hver søndag kl. 13-15. Du kan også booke en personlig fremvisning på sikker afstand ved at ringe til Danbolig på 56 66 20 00. Læs mere på www.fællesbyg.net eller på Facebook, i gruppen ”Fællesbyg Køge Kyst”. Du kan også kontakte Fællesbyg Køge Kysts formand Christian Hansen på 21 47 51 50.

Skibet og Broen

Er du på udkig efter en lejebolig, er det fortsat muligt at besøge Skibet, hvor de første beboere flyttede ind omkring 1. april. En del af huset har særligt fokus på fællesskab, nemlig ”Broen”, som er et boligfællesskab for gruppen 50+. Skibet og Broen holder åbent hus søndage kl. 12-13, og du skal tilmelde dig på forhånd. Tjek www.køgekystskibet.dk for mere information og forholdsregler ved besøg – eller kontakt DEAS på 70 30 22 10 eller koegekyst@deas.dk. Er du særligt interesseret i boligfællesskabet Broen, kan du kontakte LokalBolig Køge på 56 63 03 39.

Strandparken

Stilistiske og rummelige lejeboliger finder du også i projektet Strandparken, som består af to færdige boligkarréer, hvoraf det stadig er muligt at blive en del af fællesskabet i ejendommene. Du kan booke en fremvisning i Strandparken ved at sende en mail til boligudlejning@newsec.dk eller læse mere på www.strandparken4600.dk.

Enggården og Engparken

Endelig er der lejeboliger at få i de to karréer Enggården og Engparken. Enggården er færdigbygget, og de fleste af lejlighederne er nu beboet – og Engparken følger til september. Der er mulighed for at booke en personlig fremvisning ved at ringe til LokalBolig Køge på 56 63 03 39. Læs mere på www.sondrehavnboliger.dk.

Du kan naturligvis også læse om alle mulighederne for at bo i Køge Kyst på www.koegekyst.dk.