Gule Hal er lukket og byrum kan ikke bookes

  • DJI 0093 Byrummene Tidsrummet, Pletten og Opdagelsen set fra luften.
Gule Hal er nu lukket pga. forholdsregler omkring forsamlinger, og i dette forår kan man ikke som normalt booke byrummene på Søndre Havn. Man kan dog fortsat besøge byrummene – husk blot at følge myndighedernes anvisninger.

Foråret spirer frem, og normalt betyder det, at man snart kan booke Opdagelsens udekøkken, Det Mobile Samtalekøkken i Udsigten og byrummet Plettens multiscene til private arrangementer, men pga. forholdsreglerne er det foreløbig frem til 1. maj ikke muligt at booke byrummene.

På siden "Book et byrum" kan du følge med i, hvornår det bliver muligt at booke byrummene.

Alle aktiviteter i Gule Hal er også lukket ned, ligesom Køge Kommunes ungdomskultursted Tapperiet er lukket.

Nyd foråret og følg anvisningerne

Søndre Havn er fortsat et godt sted at gå tur og nyde foråret, og her må man gerne slappe af på bænkene i fx Opdagelsen eller Udsigten. Husk blot at følge myndighedernes anvisninger.

Regeringen har bl.a. henstillet til, at man ikke samles mere end ti mennesker, hellere ikke udendørs, og at man holder god afstand til hinanden for at undgå spredning af coronavirus.

Som foråret skrider frem, kan du følge med her på Køge Kysts hjemmeside, på de enkelte aktørers hjemmesider og på Facebook-siden Køge Kyst Byliv.

 

 

  • Gule Hal Lowres Gule Hal er for tiden lukket pga. myndighedernes forholdsregler.