Tilmeld dig Køge Kysts nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig nyheder fra Køge Kyst om nye boliger, købsaftaler, anlægsprojekter, kultur, byvandringer og meget mere.

Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang om måneden - og du kan nemt afmelde dig, hvis du ikke længere ønske at modtage Køge Kysts nyhedsbrev. Det gør du ved at klikke på "Afmeld" nederst i din nyhedsmail.

Bemærk, at Køge Kyst også udsender et særligt nyhedsbrev for boligsøgende.

Se Køge Kysts privatlivspolitik her.

Seneste nyt fra Køge Kyst...

Legeskib Ekstra Hvid Kant
Ny legeplads til de mindste på Søndre Havn

Børnefamilier på og omkring Søndre Havn får nu et fristed, hvor de små kan lege, rutsje og være kaptajn, mens forældrene slapper af.

Arbejde med alminding - april 2021
Masser af træer, buske og blomster plantes på Søndre Havn

Køge Kyst går nu i gang med at plante træer og buske i de grønne almindinger på Søndre Havn. Også Engkanten og områdets veje bliver beplantet, og samtidig gøres Søndre Badevej blind, så der bliver mere fredeligt mellem de nye boliger.

DJI 0389W Beskåret Til Web
Første fase af jordoprensning slutter

Siden efteråret har Køge Kyst arbejdet med at grave både ren og forurenet jord væk på Søndre Havns yderste spids. Første fase af oprensningen slutter nu, og sidst på sommeren overgår byggepladsen til byggeri af nye boliger.

Collstropgrunden Butikstorv
Aftale på plads om ny grøn bydel i to plan i Køge

Et nyt grønt bykvarter med masser af liv i to plan er på vej midt i Køge. Ejendomsselskabet NREP og Køge Kyst har indgået en aftale om at udvikle Collstropgrunden med butikker og mange borgervendte tilbud.