Tilmeld dig Køge Kysts nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig nyheder fra Køge Kyst om nye boliger, købsaftaler, anlægsprojekter, kultur, byvandringer og meget mere.

Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang om måneden - og du kan nemt afmelde dig, hvis du ikke længere ønske at modtage Køge Kysts nyhedsbrev. Det gør du ved at klikke på "Afmeld" nederst i din nyhedsmail.

Bemærk, at Køge Kyst også udsender et særligt nyhedsbrev for boligsøgende.

Se Køge Kysts privatlivspolitik her.

Seneste nyt fra Køge Kyst...

DJI 0389W Beskåret Til Web
Første fase af jordoprensning slutter

Siden efteråret har Køge Kyst arbejdet med at grave både ren og forurenet jord væk på Søndre Havns yderste spids. Første fase af oprensningen slutter nu, og sidst på sommeren overgår byggepladsen til byggeri af nye boliger.

Collstropgrunden Butikstorv
Aftale på plads om ny grøn bydel i to plan i Køge

Et nyt grønt bykvarter med masser af liv i to plan er på vej midt i Køge. Ejendomsselskabet NREP og Køge Kyst har indgået en aftale om at udvikle Collstropgrunden med butikker og mange borgervendte tilbud.

Dronefoto Collstropgrunden
Ny central bydel i Køge skal udvikles med butikker og byliv

Udviklingen af Køges centrale by- og havneområde går ind i en ny fase. Hvor der i dag er en parkeringsplads, skal man om få år kunne gå direkte fra Stationsbroen over Køge Station til et nyt bykvarter med butikker og byliv. Projektet er en del af Kommuneplanen, som sendes i høring 22. juni til 3. september.

Træer langs Strandkvanen før fældning
Udgåede træer på Søndre Havn genbruges i ny lommepark

Hensygnende træer og grene langs Strandkvanen på Søndre Havn bliver mandag morgen fjernet, og til august skal de gøre nytte i en bypark i miniatureformat ved Gule Hal.