Byggepladskoordinator med sans for kvalitet og praktik

Køge Kyst søger en erfaren og engageret byggepladskoordinator til et af landets mest ambitiøse byudviklingsprojekter.

Projektet er i fuld gang med nye bydele, infrastruktur og grønne områder, og lige nu har vi en opgave i at koordinere mellem flere byggepladser i det gamle industriområde, Søndre Havn, i Køge. 

Har du lyst til at være en del af det højt kvalificerede tværfaglige hold, der skal føre et kvalitetsbevidst og bæredygtigt byudviklingsprojekt ud i livet? Er du klar til at samarbejde med developere, rådgivere, entreprenører og myndigheder? 

Så bliv en del af vores Køge Kyst. Vi er p.t.10 medarbejdere med et tæt internt samarbejde og mange relationer ud af huset. Vi arbejder også tæt sammen med vores ejere, Køge Kommune og Realdania By & Byg.

Opgaver

Du får ansvaret for et konstruktivt og respektfuldt samarbejdet med - og mellem vores private bygherre og deres entreprenører. Der skal ligeledes samarbejdes med borgerne i byen, Køge Kommune og mange andre interessenter. 

Du kommer til at spille en vigtig rolle, når vi gennemfører vores egne bygge- og anlægsprojekter – store som små. Alt fra byggemodning, stier og veje til grønne områder, p-hus og større infrastruktur.

Du skal være en aktiv medspiller i den daglige drift. Det gælder i opbygningen af den nye by med spændende nye ejendomme, når Køge Kyst bygger ny infrastruktur til en attraktiv bydel, og når dagligdagen skal fungere for nye og nuværende beboere tæt ved byggepladserne.  

Kompetencer

Vi forventer, at du har
• En relevant uddannelse (ingeniør, konstruktør el.lign.)
• Kendskab til lovgivning og praksis på bygge- og anlægsområdet
• Praksiserfaring fra ansættelse indenfor bygge- og anlægsområdet
• Mindst 5 års erfaring med relevant projektledelse
• En overbevisende mundtlig og skriftlig kommunikation
• En tillidsvækkende personlighed med naturlig autoritet

Praktisk

Din ansøgning sendes til kontakt@koegekyst.dk senest 27.8.2018 kl.12.00. Vi forventer tiltrædelse snarest herefter.

Du er velkommen til at kontakte projektdirektør Tove Skrumsager Frederiksen på 24 94 39 01 eller chefkonsulent Lene Jensen på 23 40 15 57, hvis du vil vide mere om jobbet. Du kan også søge informationer på projektets hjemmeside www.koegekyst.dk.

Løn efter forhandling.

​Sekretariatet Køge Kyst 

Køge Kyst er et partnerskab mellem Køge Kommune og Realdania By & Byg om at udvikle Søndre Havn, Stationsområdet og Collstropgrunden. I alt 24 hektar udvikles til en levende og bæredygtig bydel med boliger, butikker, kontor- og serviceerhverv samt kultur.
Køge Kyst P/S • Havnen 39 • 4600 Køge • www.koegekyst.dk