NYHED 27 08 2019

Vandring med fokus på industrihavnens forvandling

Køge Kyst inviterer til vandring på Søndre Havn den 4. september, hvor man kommer tæt på nogle af de nye boligbyggerier og hører om hele det bymiljø, som vil udvikle sig over de kommende år.

Mange nye boliger skyder for tiden op i den nye bydel mellem Køges bymidte og vandet, og onsdag den 4. september kl. 17 kan alle interesserede komme med på en gåtur rundt på Søndre Havn og høre om udviklingen af den kommende bydel på havnen.

Under overskriften ”Fra industrihavn til attraktive boliger” fortæller to medarbejdere i Køge Kyst – chefkonsulent Mette Hald Dige og projektleder Mikkel Schlægelberger - om bydelens forvandling.

Deltagerne kan her få mere at vide om det nye byggeri med det store udbud af forskellige boligformer - og om de byrum og udearealer, som i fremtiden vil præge miljøet og livet på Søndre Havn.

Man besøger også Engkanten, som på én gang er en rekreativ promenade rundt om bydelen og et værn mod stormflod og kommende havvandsstigninger.

Endelig ser man nærmere på nogle af de nye boligbyggerier, hvoraf tre er færdigbyggede og beboede - og man får et kig ind i nogle af gårdrummene.

Deltagerne er velkomne til at komme med input og spørgsmål til Køge Kyst – eller bare lytte med. Det er gratis at deltage – man møder bare op på Havnepladsen.

Tid og sted

Onsdag den 4. september kl. 17-18.30.
Mødested: Infotrappen på Havnepladsen ved den blå klapbro


Andre Køge Kyst-vandringer

Der er også mulighed for at møde Køge Kyst på de to sidste i rækken af vandringer langs kulturruten Tråden, hvor man gør holdt ved nogle af de opdaterede betonsteler, som markerer ruten med kunst, information og lokalhistorie. Også her er deltagelse gratis, og der er tilmelding på Billetto:

Torsdag den 29. august kl. 13.00-14.30 - billetto.dk/e/338929
Onsdag 11. september kl. 17.00-18.30 - billetto.dk/e/338930