NYHED 08 10 2019

Stor dragedag på Søndre Strand

Den sidste lørdag i efterårsferien indbyder Bydelsforeningen Søndre Havn til dragedag for alle på Søndre Strand i Køge. To dage forinden kan man bygge sin egen drage i Gule Hal.

Alle er velkomne, når Bydelsforeningen Søndre Havn inviterer til dragedag på Køges Søndre Strand i slutningen af skolernes efterårsferie, lørdag den 19. oktober kl. 10-13.

Man kan tage sin egen drage med, låne en drage eller selv bygge en. Bydelsforeningen tilbyder drageflyvningshjælp og tager også reparationsudstyr med, så mindre skader på dragerne kan udbedres.

Det er gratis at deltage i dragedagen – man møder bare op ved byrummet Udsigten for enden af Søndre Molevej. Bydelsforeningen sørger for kaffe, te og varm kakao.

Dragebygning i Gule Hal

Har man lyst til at bygge sin egen drage, er muligheden der to dage forinden. Bydelsforeningen tilbyder nemlig dragebygning i Gule Hal, Strandpromenaden 1, torsdag den 17. oktober kl. 9.30-15. 

Her vil modelskibsbyggere fra Køge Maritime Modelbyggerlaug hjælpe med råd og vejledning, og der vil være lidt forplejning. 

Det koster 30 kr. at deltage i dragebygningen, og tilmelding er nødvendig på Billetto: https://billetto.dk/e/dragebygning-billetter-385442 senest den 15. oktober. Der er plads til 30 børn, og eventuelle voksne ledsagere skal ikke købe billet.

Læs mere på bydelsforeningens hjemmeside www.soendrehavn.dk.