NYHED 31 07 2019

Lav mad fra Afghanistan i Opdagelsen

Lørdag den 10. august danner Søndre Havn rammen om endnu en madskole for store og små, som denne gang kan lære at kokkerere på afghansk.

Søndre Havn har efterhånden en rig tradition for madskoler, og den næste i rækken bliver med orientalsk tilsnit. Lørdag den 10. august får byrummet Opdagelsen med det populære udekøkken nemlig besøg af en rigtig mad-entusiast fra Afghanistan, der sammen med arrangøren, naturvejleder Marianne Mark, hjælper både børn og voksne med at lave lækker mad over bål.

- Vi skal hygge os med madlavning under åben himmel, der skal gang i bålet og så skal vi smage hvad for noget mad, man spiser i Afghanistan. Alle kan være med, fortæller Marianne Mark.

Deltagerne lærer at lave det afghanske madbrød Bolani, afghansk Kadoo, som er en sød squash- og yoghurtret med brød, og en afghansk risret, som alle børn kan lide. Der bliver også ristet havregryn og tilberedt æblegrød over bål, så der er lidt sødt til dessert.

Det foregår lørdag den 10. august 2019 kl. 11-13 i byrummet Opdagelsen, Søndre Molevej 9 i Køge. Der er en deltagerbetaling på 50 kr. pr. person og plads til 30 deltagere. Tilmelding sker via www.Billetto.dk/e/338932.

Man kan orientere sig om de mange aktiviteter på Søndre Havn i Køge Kysts Bylivskalender og på Facebook-siden Køge Kyst Byliv.