NYHED 07 02 2019

Kom til opstartsmøde for Søndre Havnedag 2019

Tirsdag den 26. februar skyder foreninger, kulturaktører og Køge Kyst arbejdet med at forberede årets Søndre Havnedag i gang. Alle med ideer eller lyst til at være med er velkomne til opstartsmøde.

I år er det niende gang, at Køges store festdag Søndre Havnedag løber af stablen. Det sker den 24. august, men planlægningen begynder allerede nu. Alle interesserede inviteres derfor til opstartsmøde i Gule Hal på Strandpromenaden 1, tirsdag den 26. februar kl. 17.00-18.30. 

Et nap med på dagen
- Alle er velkomne til at komme med ideer til aktiviteter, man kan melde sig til arbejdsgruppen og være med til at sætte programmet sammen og deltage i planlægningen. Men vi vil rigtig gerne også have nogle frivillige, som har lyst til at give et nap med for at få det hele til at fungere på selve dagen. Det kan man høre mere om på opstartsmødet, siger Annika Orbert Hansen, projektleder for kunst, kultur og byliv i Køge Kyst.

På opstartsmødet kan man også møde repræsentanter for Bydelsforeningen Søndre Havn, som kommer til at spille en større rolle i områdets kultur og byliv i fremtiden, og som derfor nu kaster sig aktivt ind i planlægningen af dagen.

Bag Søndre Havnedags mange aktiviteter og arrangementer står en række lokale kulturaktører, foreninger, virksomheder og institutioner i samarbejde med Køge Kyst. Begivenheden havde premiere i 2011 og har lige siden været en tilbagevendende tradition, som hvert år trækker tusindvis af deltagere til byudviklingsområdet på havnen.

Tilmelding til mødet
Til opstartsmødet serveres sandwich og drikkevarer. Tilmelding til opstartsmødet sker på tlf. 56 67 83 43 eller kontakt@koegekyst.dk. På denne mail kan du også sende en beskrivelse af din idé, hvis du er forhindret i at deltage i mødet.

Du kan læse mere om Søndre Havnedag her - og følge kulturen på Søndre Havn på Køge Kyst Byliv på Facebook.