NYHED 12 04 2019

Informationsmøde om livsstilsboliger 50+

Den 1. maj 2019 åbner ventelisten for det bæredygtige boligfællesskab Broen på Køges Søndre Havn, og i den forbindelse afholder PensionDanmark informationsmøde for potentielle beboere den 24. april.

Om et år står boligbyggeriet Skibet og Broen på Søndre Havn klar til indflytning, og 1. maj 2019 åbner PensionDanmark ventelisten for de 28 lejligheder i Broen, som er et bæredygtigt boligfællesskab for 50+ segmentet.

Potentielle beboere kan høre mere om boligfællesskabet, når PensionDanmark holder informationsmøde den 24. april 2019 kl. 17-19 på Tapperiet, Søndre Badevej 1, 4600 Køge.

På mødet kan man både høre om boligerne og om rammerne for fællesskabet, både mellem husene og i fællesfaciliteterne. Derudover præsenteres den kommende proces, herunder opskrivning, tildeling af boliger, indflytning og den efterfølgende beboerproces.

Samarbejde med Realdania

Konceptet for boligfællesskabet er udviklet i samarbejde med Realdania, og skal rumme en række faciliteter, der skal danne rammen om fælles aktiviteter for beboerne, herunder køkken, værksted, orangeri, vaskeri og bibliotek. Derudover etableres der for hele bebyggelsen to gæsteboliger, som kan lejes til familiebesøg.

Boligfællesskabet for 50+ segmentet, kaldet Broen, udgør ca. en tredjedel af hele bebyggelsen, som indgår i det nye byområde Søndre Havn - i tæt samspil med stranden, vandet og de omkringliggende naturområder. Her arbejder Køge Kyst med at skabe rammer for fællesskaber og nye boformer og bæredygtighed i udviklingen af den nye bydel.

Boligerne i Skibet og Broen opføres efter nyeste principper for bæredygtighed og certificeres til DGNB Guld. PensionDanmark blev ved konferencen Building Awards 2018 tildelt Byudviklingsprisen for netop dette byggeri.

Tilmelding

Man kan tilmelde sig informationsmødet ved at klikke her. Tilmeldingsfristen er 19. april 2019.

Man kan allerede nu skrive sig på PensionDanmarks interesseliste. Det kan du gøre ved at skrive til interesseliste@deas.dk og oplyse navn, telefonnummer og e-mailadresse.

Se invitationen med program for arrangementet her.

Læs mere om Broen og Skibet her.