NYHED 12 04 2019

Byrummene på Søndre Havn er klar til ny sæson

Fra skærtorsdag den 18. april er byrummene på Søndre Havn igen åbne og klar til endnu en aktiv sæson med udeliv på havnen.

Byrummene Opdagelsen, Tidsrummet, Pletten og Udsigten, som Køge Kyst har anlagt langs kulturruten Tråden, indbyder til leg, afslapning og fælles aktiviteter som madlavning eller pasning af de små havnehaver. Nu gøres de klar til udesæsonen.

- Der er forår i luften, og derfor gør vi byrummene på Søndre Havn klar til en ny sæson. Påsken er et godt tidspunkt at indtage det populære udekøkken eller de andre byrum, og fra skærtorsdag er der vand i hanen og faciliteterne er tilgængelige for byens borgere, siger projektleder Berit Kingod fra Køge Kyst.

Online-booking

Fra den 18. april er det således muligt at reservere Opdagelsens udekøkken til private arrangementer m.m. på www.koegekyst.dk/booking. Her er det også muligt at reservere multiscenen ”Pletten”, der er særlig velegnet som dansegulv.

Når man skal bruge udekøkkenet, kan man fra tirsdag den 23. april hente en nøgle hos Køge Kyst på Havnen 39. Skal man bruge et byrum allerede i påsken, kan man hente nøglen  i Restaurant Bossa Nova på Havnen 33 fra den 17. til den 21. april i tidsrummet kl. 12-16. Ved afhentning af nøgle skal man blot forevise en reservation.