NYHED 03 07 2018

Store indflytningsdag i Strandparken

Mandag den 2. juli flyttede 57 nye lejere ind i den første af i alt to bygninger, der skal udgøre Strandparken.
Det vrimlede med flyttebiler og liv på Søndre Havn i går, da Newsec Datea bød de nye beboere indenfor og ’velkommen hjem’ i Strandparken – 65 nyopførte lejeboliger ud til den fredede strandeng og Køge Bugt.

Arkitektgruppen har som udvikler og totalentreprenør for DADES opført Strandparken, der udlejes gennem Newsec Datea. Strandparken er samtidig det første byggeri til lejeboliger i boligkvarteret på Søndre Havn. 

Lejeboligerne bidrager til mangfoldigheden

Den nye boligkarre er den tredje bygning, der står færdig på Søndre Havn. Boligkvarteret rummer nu både ejer- og lejeboliger, og Køge Kysts vision om at kunne tilbyde en bred række af forskellige boligtyper, er dermed et skridt tættere på at blive en realitet. 

På tegnebrættet er også andelsboliger, rækkehuse, almene boliger, ungdomsboliger, seniorboligfællesskab og byggefællesskab. De mange forskellige boligtyper skal være med til at tiltrække en mangfoldighed af beboere og dermed skabe en levende og socialt bæredygtig bydel.  

Strandparken skal i fremtiden bestå af to arkitektonisk forskellige karréer, der samlet vil rumme 129 lejeboliger. Og det er altså karreen opført af Arkitektgruppen, der nu står færdig. Den anden karré opføres af Calum og forventes indflytningsklar i efteråret 2019. 

Bo i Strandparken

Det er endnu muligt at skrive sig på en uforpligtende venteliste til en bolig i Strandparken – både i den karré, der nu står færdigopført, og i den Calum opfører. Tilmelding sker til Newsec Datea på mail: boligudlejning@newsec.dk