NYHED 09 10 2018

Ny byggepladskoordinator i Køge Kyst

Køge Kyst har ansat Mitra Doroudian som ny byggepladskoordinator pr. 1. november. Hermed trækker Køge Kyst en central koordineringsopgave, som hidtil har været udført af eksterne rådgivere, tættere på.

I Køge Kyst får Mitra ansvaret for samarbejde med de private bygherrer og deres entreprenører på Køge Kyst-området, samtidig med at hun kommer til at spille en rolle i Køge Kysts egne anlægsprojekter og byggemodningsopgaver.

Mitra Doroudian er uddannet diplomingeniør i Bygningsdesign fra Ingeniørhøjskolen i Århus i januar 2013 og har siden da høstet god erfaring inden for hele processen med etablering af nye anlæg, overgangen fra anlæg til drift og den daglige drift af eksisterende anlæg.

Erfaring fra Københavns største anlægsprojekt
Mitra har bl.a. varetaget projekt- og byggeledelse på Københavns Kommunes hidtil største anlægsprojekt Projekt Nordhavnsvej, hvor hun har styret rådgivere og entreprenører og koordineret med mange forskellige aktører og interessenter, naboer, lokaludvalg mv.

Senest kommer hun fra en ansættelse som vejingeniør i Greve Kommune, hvor hun har siddet med opgaver indenfor myndighedsbehandling, kontraktstyring af eksterne driftsentreprenører og mindre anlægsprojekter.