NYHED 17 12 2018

Gensyn med ”Købstad med vokseværk”

I de første måneder af 2019 lancerer TV2 Lorry to nye udsendelser om Køge Kyst under titlen ”Købstad med vokseværk”. Udsendelserne samler tråden op fra sidste års to udsendelser, og dem har man chancen for at gense 2. juledag.

Køge er i en rivende udvikling i disse år, og det har blandt andre TV2 Lorry sat spot på med udsendelserne ”Købstad med vokseværk”, som man sidste år ved denne tid kunne se de to første af på døgnkanalen Lorry+.

I mellemtiden har filmfolkene været i marken igen for blandt andet at følge, hvordan det siden er gået for nogle af de forventningsfulde boligkøbere, som i mellemtiden er blevet beboere i det nye boligkvarter på Søndre Havn.

De har også endnu en gang fulgt medlemmer af foreningen Fællesbyg Køge Kyst, som vil opføre en boligkarré i fællesskab – og været med Køge Kysts projektdirektør Tove Skrumsager Frederiksen på arbejde.

Gensyn 2. juledag

Er man længe nok oppe 2. juledag, onsdag den 26. december, kan man få genopfrisket de to udsendelser fra 2017, når TV2 Lorrys døgnkanal Lorry+ genudsender del 1 og 2 af ”Købstad med vokseværk” fra kl. 23.15.