NYHED 22 10 2018

Arrangementer for store og små i Gule Hal

Skolernes efterårsferie er forbi, men kulturaktiviteter for både store og små fortsætter i Gule Hal på Søndre Havn – alt imens bladene falder af træerne uden for.

Svævefly og sokkedyr

Allerede nu på lørdag, den 27. oktober kl. 13-17, kan børn og andre kreative sjæle prøve kræfter med at skabe deres egne søde, seje eller hurtige svævefly. Ved hjælp af noget så enkelt som skumplast kan man bygge sit eget superlette fly, og billedkunstner Rikke Feld er klar til at guide og hjælpe deltagerne.

- Når du har samlet dit færdige fly, er det tanken, at vi dekorerer det med akrylmaling. Så kan du skabe dit helt eget, unikke udtryk og få et fly, der virkelig er ’one of a kind’. Og det er netop det, som er så karakteristisk for vores workshops - her kan fantasien og kreativiteten få frit løb, og alle kan forfølge de farver og former, de lyster, siger Rikke Feld.

Er der lyst og opbakning til en konkurrence, er det tanken, at børnene i løbet af dagen kan dyste om, hvis fly der kan flyve længst.

En lille måned senere – lørdag den 24. november kl. 13-17 – danner hallen igen rammen om et kreativt arrangement med Rikke Feld som guide. Denne gang handler det om at kreere søde, sjove eller mærkelige ”sokkedyr”. Man skal medbringe sine gamle - rene – sokker, og ved hjælp af saks, limpistol, flamingokugler, knapper, filt og garn omdannes sokkerne til sjove væsner.

Der er gratis adgang til Køge Billedskoles arrangementer i Gule Hal – man møder bare op.

Samtalecafé om døden

Nu på mandag, den 29. oktober kl. 19-21, danner Gule Hal rammen om et arrangement i en helt andet boldgade. Her kan alle interesserede mødes i et par timer i hyggelige rammer for at tale om døden. Idéen med arrangementet er, at en øget bevidsthed om døden beriger livet, og samtalecaféen kan være præget af såvel latter som sorg.

Der er begrænset deltagerantal, og man tilmelder sig samtalecaféen hos Susanne Johansen på mail samsigt@icloud.com eller tlf. 23 45 97 84.

Faste arrangementer

På alle tirsdage og torsdage kl. 9.-15 kan man komme til åbent hus hos Køge Maritime Modelbyggerlaug i Gule Hal – og i pavillonen bag hallen kan man besøge kunstnerne i Atelier IntermeZZo på mandage kl. 10-12. 

Gule Hal rummer også en populær skaterbane, og åbningstiderne for skate kan ses på www.tapperiet.nu/info/skate. Uden for Gule Hal findes desuden en parkourbane, som er til fri afbenyttelse året rundt.

Følg med på Facebook

På Facebooksiden ”Køge Kyst Byliv” kan du løbende følge med i de mange kulturaktiviteter på Søndre Havn, som i disse år udvikles fra gammel industrihavn til en levende og bæredygtig bydel.