NYHED 22 09 2017

Ny medarbejder i Køge Kyst

Køge Kyst har pr. 1. oktober ansat journalist Anne Bjørn for at styrke selskabets kommunikation og dialog med borgere og interessenter.

Køge Kyst ønsker at intensivere kommunikation og borgerdialog i en tid, hvor byggeriet og anlægsarbejderne fylder mere og mere i bybilledet. Det skal en ny medarbejder, Anne Bjørn, hjælpe med fra den 1. oktober.

Anne Bjørn får bl.a. ansvar for dialog med borgere og interessenter, planlægning af borger- og dialogmøder, kommunikationsplaner for Køge Kysts projekter og Køge Kysts profil på de sociale medier.

Anne er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har de sidste tyve år beskæftiget sig med en bred vifte af opgaver inden for journalistik og kommunikation.

Blandt andet har hun tidligere arbejdet med kommunikation og dialog i forbindelse med byudvikling, da hun i Københavns Kommune arbejdede med presse, kommunikation og naboorientering m.m. i forbindelse med byggeriet af Amager Strand.

Senest kommer Anne fra en stilling i Beskæftigelsesministeriet, hvor hun har arbejdet seks år i Minister- og Ledelsessekretariatet og to år i Koncernkommunikation. Hun har tidligere arbejdet hos blandt andre TV2, TV2 Lorry og SBS Broadcasting.