Film om Køge Kyst

Lorry+ har i to programmer stillet skarpt på udviklingen af Køge Kyst under overskriften "Købstad med vokseværk". Derudover har Køge Kyst produceret en række webfilm, bl.a. om udviklingen af Søndre Havn. Se med her:

Film fra Lorry+  - "Købstad med vokseværk"
Køge og den nye bydel Køge Kyst er i fokus i to TV-udsendelser, som TV2 Lorrys døgnkanal Lorry+ sendte i december 2017 under titlen ”Købstad med Vokseværk”.

Programmerne følger forvandlingen af den gamle købstad Køge gennem næsten et år, hvor bymidten udvider sig med en ny handelsgade, Strædet, og hvor boligbyggeriet for alvor er gået i gang på Søndre Havn.

Vi møder flere af Køge Kysts nye beboere og taler med projektfolkene bag udviklingen af den nye bydel. Alt i alt tilbyder programmerne mange forskellige vinkler på den komplicerede udvikling, som Køge gennemgår med udviklingen af Køge Kyst, hos både beboere, ejendomsmæglere, fagfolk - og Køgeborgere med forskellige synspunkter for og imod byudviklingen.

1. afsnit: 
 

2. afsnit:Film fra Køge Kyst - "En ny og levende bydel"
Køge Kyst har i 2016 selv produceret en webfilm, der introducerer udviklingen af den nye bydel. I filmen medvirker bl.a. et ungt par, som har købt en lejlighed på Søndre Havn, kunstner John Khan og daværende projektdirektør Jes Møller. 

 

Se flere film fra Køge Kyst om byggeaktiviteter, milepæle i byudviklingen og kultur og byliv på Køge Kysts Youtube-kanal her.