Udsigten

Byrummet Udsigten er placeret i første parket ud til Køge Bugt og den brede sandstrand.

I 2015 etablerede Køge Kyst en ny og bredere Søndre Strand med bedre bademuligheder for strandgæster. Den nye strand kan bl.a. nydes fra byrummet Udsigten, som har en naturskøn placering mellem havet, havnen, stranden og strandengen.

På Udsigten er der siddemøbler, hvor man kan grille, træne, lege eller blot sidde helt stille og nyde den panoramiske udsigt over Køge Bugt. Det er også muligt at bruge Udsigten til små koncerter og arrangementer hen over sommeren i læ og tørvejr.

Udsigtens trædæk hænger sammen med en træpromenade, der løber til græsarealet øst for strandengen. I 2013 installerede Køge Kyst - på opfordring fra unge brugere - et trådløst musikanlæg, som kan benyttes til at afspille musik fra mobiltelefoner.

Udsigten findes for enden af Søndre Molevej.DET MOBILE SAMTALEKØKKEN

Mobilkøkkenet er et køkken på hjul, der er let at rulle ud på havnens områder til brug for tilberedning af frokost eller middag. Køkkenet består af et gasblus med gryde, en rygeovn, et trepersoners skærebræt og en vogn til rindende vand.

Det mobile samtalekøkken er skabt af kunstner Jesper Aabille i forbindelse med kunstudstillingen Urban Play i 2012 med det formål at gøre måltidet til et socialt rum.

Borgere og andre interesserede kan gratis låne køkkenet hos Køge Kyst. Det er placeret i Udsigtens container og kan reserveres via Køge Kysts digitale bookingsystem her.

Nøglen hentes hos Køge Kyst, Havnen 39 i hverdage mellem 9-14. Du skal være over 18 år for at låne en nøgle. I de kolde måneder er der lukket for vandet i byrummet.