Køge Maler

Med et fælles udsmykningsprojekt ved navn KØGE MALER har byggepladshegnene i Stationsområdet gennemgået en kunstnerisk forvandling.

KØGE MALER fandt sted i foråret 2016 – og med hjælp fra en række lokale foreninger, klubber, skoler, institutioner og privatpersoner fik ca. 1.400 kvadratmeter af Stationsområdets byggepladshegn en kunstnerisk "make-over".

Den farvestrålende forvandling kan bl.a. opleves på byggepladshegn ud mod Ivar Huitfeldtsvej, ved Teaterbygningen og langs passagen, som for tiden fører fra Køge Station til Jernbanegade.

Lokale børn fra en række SFO'er, Aktivitetscenteret Blumesvej, Køge Arkiverne, Center for Dansk og Integration, elever fra Produktionshøjskolen Klemmenstrupgaard og en lang række privatpersoner har bidraget til projektet, som er iværksat og koordineret af den lokale kunstner John Khan med støtte fra Køge Kyst, Beckers og Køge Malerlaug - mens bygherren TK Development har bidraget ved at stille byggepladshegn af en særlig kvalitet til rådighed for projektet.

Se filmen om projektet