Nabo til byggerierne

På Søndre Havn kommer der aktiviteter på flere nye byggepladser op til Søndre Badevej og Strandpromenaden, og fem nye boligkarreer er på vej. På siden her kan du læse mere om kommende byggeaktiviteter og varslinger samt finde relevante kontaktoplysninger.

Det kan desværre ikke undgås, at du som nabo til byggepladserne kan opleve støj, vibrationer, støv, tung trafik og andre gener. Vi gør vores bedste for at minimerer generne for beboere på - og ved Søndre Havn ved at koordinere byggepladsaktiviteterne og ved kontraktligt at forpligte bygherrerne til at overholde alle gældende regler i forbindelse med byggeriet.

 

Varslinger

Her kan du se aktuelle informationer og varslinger, som er husstandsomdelt til naboer, som kan være berørte af byggerierne:


Spørg os

Vi holder med jævne mellemrum informationsmøder for alle naboer og interesserede, hvor vi blandt andet fortæller om de aktuelle aktiviteter og om vores egne byggemodningsaktiviteter. 
Har du spørgsmål til byudviklingen af Søndre Havn, er du velkommen til at kontakte os. Klik nedenfor og send en mail, så hører du fra os hurtigst muligt.  
 
kontakt@koegekyst.dk
 

Målinger

Hos Køge Kommune kan du se væsentlige planer og aktuelle måleresultater i relation til de byggerier, der er i gang på Søndre Havn. Der er nem adgang til oplysningerne på hjemmesiden BygKøge.

 

Rådgivning

Er du bekymret for, at dit hus har fået skade som følge af byggerierne på Søndre Havn. Så har du mulighed for at få gratis uvildig rådgivning hos en erfaren rådgiver i firmaet EBAS. Køge Kyst har indgået en aftale med EBAS om en gratis hotline til naboer til byggerierne. 

Du kan kontakte EBAS på mail kundesupport@ebas.dk eller tlf.: 72 22 65 75 i tidsrummene mandag – torsdag kl.: 10:00 – 16:00 og fredag kl.: 10:00 - 15:00. ​Grafik over byggepladserne på Søndre Havn.