Skibet og Broen

PensionDanmark opfører 80 bæredygtighedscertificerede boliger fordelt på familielejeboliger og et boligfællesskab for 50+ segmentet.

Ud til den fredede strandeng opfører PensionDanmark et boligbyggeri, der skal rumme to forskellige boligkoncepter kaldet hhv. Broen og Skibet. Broen bliver et boligfællesskab for 50+ segmentet og kommer ca. til at udgøre en tredjedel af bebyggelsen, mens de sidste to tredjedele, kaldet Skibet, indrettes til familielejeboliger.

Boligerne forventes DGNB-bæredygtighedscertificeret i kategorien Guld. Tegnestuen Vandkunsten står bag udformningen af byggeriet, der bliver på 6.750 m2 og med 2.400 m2 parkeringskælder.

Konceptet for boligfællesskabet er udviklet i samarbejde med Realdania, og skal rumme en række faciliteter, der skal danne rammen om fælles aktiviteter for beboerne, herunder køkken, værksted, orangeri, vaskeri og bibliotek. Derudover etableres der for hele bebyggelsen tre gæsteboliger, som kan lejes til familiebesøg.

PensionDanmark forventer, at boligerne er klar til indflytning i april 2020.

Interesseliste
Det er muligt, at skrive sig på en venteliste for Broen og en interesseliste for Skibet her og modtage løbende information om byggeriet samt dato for åbent hus.