Kystengen

Den 7. februar 2018 tog Bonava første spadestik til 54 ejerlejligheder og 8 byhuse under navnet Kystengen.
Kystengen er Bonavas første byggeri på Søndre Havn. Her har de allieret sig med Tegnestuen Vandkunsten, der med inspiration fra nordisk designtradition har udformet en boligkarré i robuste materialer inspireret af den omkringliggende strandengsnatur.

 

Karréen varierer i højden fra tre til seks etager og rummer 62 boliger fordelt på 54 ejerlejligheder og 8 byhuse. Boligerne varierer i størrelse fra 65-136 m2 og har 1-3 soveværelser, hvilket medvirker, at Kystengen kan byde på 33 forskellige lejlighedstyper.

 

Indretningen af boligerne har fokus på gode planløsninger med stor rummelighed. Derudover udnyttes dagslyset optimalt ved at alle lejlighederne får sollys ind fra to sider. De får desuden alle enten altan eller terrasse.

 

Bonava har erhvervet sig tre byggefelter på Søndre Havn, der skal ligger i en samlet klynge, og Bonava vil fokusere på at udvikle et godt nabolag mellem de tre byggerier. Det er planen, at Kystengen skal huse en offentlig cafe, og der vil være parkeringskælder under byggeriet. 


Kystengen forventes indflytningsklar i efteråret 2019.

 

Læs mere om Kystengen på Bonavas hjemmeside. 

 

Kontakt

Bonava står for salg af boligerne, og salgsteamet kan kontaktes på tlf. 72 30 10 49 eller mail bobutik@bonava.dk.

 

www.bonava.dk er det desuden muligt at tilmelde sig mailliste og modtage information om udvikling af projekter, kommende salgsstart mm.