Engparken

Bonava er gået i gang med at opføre boligkarréen Engparken for PFA, midt på Søndre Havn. Byggeriet skal ligesom nabobyggeriet Enggården rumme udlejningsboliger.

Bonava har indgået aftale med PFA Ejendomme om at opføre to byggerier, Enggården og Engparken, med i alt 138 lejeboliger.

Engparken, som udgør 2. etape af det samlede udlejningsbyggeri, kommer til at rumme 61 lejligheder, hvoraf 12 boliger er særligt seniorvenlige. 

Bonava forventer, at Engparken er klar til indflytning i 3. kvartal 2020, mens Enggården forventes klar allerede i 1. kvartal 2020.

Lejlighederne i de to byggerier er på 60-135 m2 fordelt på 1-5 værelses lejligheder. Flere af boligerne har havestykke eller altan, og et stort fælles gårdområde.

Lejepriserne ligger fra 7.300 kr. pr. måned + forbrug, og PFA opkræver 3 måneders depositum og 1 måneds forudbetalt husleje.

Udlejning og kontakt

Udlejning af boliger i Enggården og Engparken sker efter først til mølle-princippet.

Interesserede kan kontakte LokalBolig Køge på tlf. 56 63 03 39 eller mail koege@lokalbolig.dk.

På hjemmesiden for Enggården og Engparken - sondrehavnboliger.dk - kan du få nærmere information, få overblik over ledige boliger og benytte en kontaktformular for at blive inviteret til åbent hus mv.

Se også nyhederne:

"Nu kan du leje en bolig i Enggården eller Engparken" (18.09.2019)
”Bonava opfører to boligkarréer til PFA i Køge Kyst” (19.11.2018)