Strandparken (2. karré)

Calum gik i begyndelsen af februar 2018 i gang med at opføre 64 nye lejelejligheder, som overdrages til DADES, når de er færdigbyggede.

På hjørnet af Søndre Badevej og Strandpromenaden – og med ungdomskulturhuset Tapperiet som nabo - opfører Calum en ny boligkarré. Den bliver en del af Strandparken med i alt 129 lejelejligheder i to arkitektonisk forskellige bygninger.

 

Karréen opført af Calum kommer til at rumme 64 lejelejligheder på mellem 64 og 107 m2 fordelt på to til fire værelser. Udvalget af forskellige lejlighedsstørrelser skal henvende sig til en bred befolkningsgruppe og dække behov hos både familier, unge og ældre. Derfor bliver enkelte af lejlighederne indrettet med særlig fokus på at være ældrevenlige.

 

Byggeriet er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects og opføres hovedsagelig i hvid beton. Der er lagt vægt på høj kvalitet i design og materialevalg – og rummelige, funktionelle lejligheder med optimale forhold for lys og udsyn til den fredede strandeng og Køge Bugt. Endelig får bygningen en parkeringskælder med 50 stormflodssikrede p-pladser.

 

Strandparken forventes indflyttet i januar 2020.

 

Den første boligkarré med navnet Strandparken er opført af AG Gruppen til DADES og blev indflyttet i sommeren 2018. Læs mere om det første Strandparken her.

 

Interesseret i en lejebolig?

DADES bliver ejer af de to byggerier i Strandparken, og udlejning af boliger sker gennem Newsec. Man kan uforpligtende lade sig skrive op på en venteliste til en lejebolig i Strandparken ved at sende en mail til boligudlejning@newsec.dk.