Strandparken (1. karré)

AG Gruppen har som udvikler og totalentreprenør for DADES opført et byggeri med 65 lejeboliger beliggende i første række til Køges strandeng.

Byggeriet Strandparken ligger med udsigt til den fredede strandeng og Køge Bugt. Det rummer 65 lejelejligheder med et samlet etageareal på 6.145 m2. AG Gruppen (det tidligere Arkitektgruppen) har været bygherre på byggeriet, som efter opførelsen er overtaget af ejendomsinvesteringsselskabet DADES, der står for udlejningen af lejlighederne gennem Newsec.

Arkitektfirmaet Juul og Frost har stået for udformningen af boligbyggeriet, der særligt har fokus på samspillet med de naturskønne omgivelser.

Bygningen har karréstruktur og varierer i højden fra tre til syv etager - med en portåbning i vest og to markante åbninger i nord og øst, hvilket har fritlagt en 7 etagers tårnlignende bygning i det nordøstlige hjørne. De tre åbninger til gårdrummet skaber en øget sammenhæng med den nærliggende strandeng, der også går igen i gårdrummets beplantning.

Lejlighederne er indrettet med fokus på optimale lys- og udsigtsforhold, og er alle udstyret med altan. Størrelsen på boligerne varierer fra 63 – 127 m2, og byggeriet har parkeringskælder.

Beboerne flyttede ind i Strandparken i sommeren 2018.  

Strandparken skal i fremtiden bestå af to arkitektonisk forskellige karréer, der samlet vil rumme 129 lejeboliger. Den anden karré opføres af Calum og forventes indflyttet i januar 2020. Læs mere om Calums byggeri til DADES med navnet "Strandparken" her.

Bo i Strandparken

Udlejningen af lejlighederne administreres af Newsec, og det er muligt at skrive sig på en uforpligtende venteliste til en lejebolig i Strandparken pr. mail til boligudlejning@newsec.dk.