Opsigelse af parkeringslicenser til Køge Kysts p-pladser i forbindelse med ophør af licensparkering på Bag Haverne

Fra den 1. september 2023 er det ikke længere muligt at parkere med licens på Bag Haverne, og der henvises i stedet til Collstropgrunden. Se her, hvad du skal gøre, hvis du ønsker at opsige din parkeringslicens.

Månedslicenser kan altid opsiges med virkning til udgangen af den efterfølgende måned, og har man en årslicens, er det som følge af ændringen muligt at opsige sin årslicens på samme vilkår som månedslicensen. Dette gælder frem til 1. oktober 2023.

Både EasyPark og City Parkeringsservice sender information med vejledning til alle med parkeringslicens til Køge Kysts p-pladser, hhv. pr. SMS og mail.

Se også vejledning her:

Licenser købt hos EasyPark

Har du købt parkeringslicens hos EasyPark, skal du skrive til info@easypark.net og oplyse, at du ønsker at opsige din licens til område 6410, samt bilens registreringsnummer og dit telefonnummer.

Licenser købt hos City Parkeringsservice

Har du købt en månedslicens hos City Parkeringsservice og ønsker at opsige den, skal du gøre det på din profil på www.MitCP.dk:

1. Log ind og vælg ”Lej P-plads”.
2. Vælg området ”Køge Kyst”
3. I bunden af siden vil det fremgå, hvilket køretøj der er tilknyttet din parkeringslicens samt mulighed for at opsige aftalen.

Har du købt en årslicens, skal du skrive til udlejning@cityparkering.dk. Husk at oplyse den mail, du har tilknyttet din MitCP-profil.